tiistai 22. tammikuuta 2013

Huomenna se julkaistaan...

Nimittäin tämän vuoden ensimmäinen Sims 3:sen kamasetti. Uusin kamasettihän on siis nimeltään Sims 3 Vuosikymmenet kamasetti. Nimensän mukaisesti kamasetti tulee sisältämään asuja ja tavaroita (sekä muutamat luomivärit) 70-, 80- ja 90 luvuilta. Kamasetti ilmestyy siis suomessa 24.01.2013 mutta se on jo julkaistu tänään ulkomailla (ainakin osassa)

Uskon, että Suomen kamaralta ensimäisen kuvapostauksen tulee melko varmasti tekemään Jade, joten torstain aikana kannattaa silmäillä hänen blogiaan Jade's sims. Jade on itse ainakin tämän päivän postissaan maininnut, että yrittää torstaina tehdä kuvapostauksen.

Jollet millään jaksa odotella torstaihin asti, voit myös käydä vilkaisemassa Youtubesta TheQuxxn:n tekemän Let's play tyylisen The Sims 3 70s, 80s, 90s Stuff: Overview & Review pätkän.

Itse pyrin tekemään jonkinlaisen arvion/ kuvapostauksen loppuviikon aikana. Itse kamasetin tulen minäkin lataamaan originista yöllä jo, jos vanhat merkit pitävät paikansa ja se onnistuu jo yöllä yhden aikaan täällä meillä suomen kamaralla.

Siihen asti, hauskoja hetkiä simeilyn parissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti