Info | UKK


Täältä löydät infoa ja Usein kysytyt kysymykset listattuna yhteen paikkaan


Sivuinfo

Blogini on EPÄVIRALLINEN Sims pelisarjaan perustuva fani-blogi. Blogissani julkaistava ennakko tiedot ja huhut ovat epävirallisia niin kauan ennen kuin Electronic Arts Inc itse varmistaa/julkaisee tiedot. Blogin kirjoittaja ei vastaa mahdollisista asia/tieto virheistä. Blogin kirjoittaja ei myöskään ole vastuussa käyttäjälle/lukijalle aiheutuvista annettujen tietojenseurauksista. Kirjoittaja ei sitoudu päivittämää blogiaan orjallisesti.

Kuka on Cherrysama?

Cherrysama on 1986 vuonna syntynyt naisihminen, joka tykkää pelailla aina kun aikaa on. Hyllystä löytyvät kaikki sims pelit niin Sims 2, Sims 3 kuin Sims 4 osalta. Hyllystä löytyvät myös Simcity, Simcity 4 sekä Sims Medieval ja Sims Medieval pirates and nobles. Thesims3.com:ista minut löytää nimimerkillä Cherrysama Saa lisätä ystäväksi.  Yhteyden minuun saat parhaiten blogia kommentoimalla. Huom, jos haluat lähettää minulle Simejä tai Rakennuksia The Sims 4 Galleriassa, käytä tunnusta, #CherrysamaVN

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UKK

Millainen kone sinulla on?
Uusin koneen on paketti kone (hyi minua tiedän ettei tosipelaaja tee tälläistä virhettä mutta tein nyt kumminkin). Se on tilattu gigantista. Koneeni sisältää ainakin seuraavat osat.

Runko: Atx 
Prosessori: Intel Core i7, i7-6700K
Ydinten määrä ja nopeus: 4 ydintä ja 4 GHZ
Piirisarja: Intel Z170
RAM muisti: 16 Gt DDR 4, 2133MHz
Tallennustila: 2 Teraa HDD + 256 SDD
Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 1070 Gaming 8G
Konepakettini on nimeltään: MSI Codex X-064EU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti