perjantai 1. elokuuta 2014

The Sims 4... I really need one But first, LET ME TAKE A SELFIE !!!

Saanko esitellä The Sims 4 Selfsim



Olen leikkinyt muutamankin kerran tuolla The Sims 4 Siminluonti demolla. Pari simiä olen laittanut galleriaan jakoon. Mutta eräs päivä päätin tehdä sitten jo ensimmäisen version Selfsimistäni.

Paula Selfsimin ihania ilmeitä
Paulan piirteet ja tavoite + bonus piirre
Selfsimin tavoitteeksi valitsin sielunkumppanin, joka antoi bonus piirteen puoleensavetävä. Normaaleina piirteinä ovat Äijä (kyllä olen real vähän äijä), Hassittelija ja Romantikko.

"Sielunkumppariksi" voisi vaikka hankkia tämän ♥ Reedus on yksi hauskimpia julkkismiehiä hetkeen :D Ja kunnioitan häntä niin näyttelijänä, isänä ja valokuvaajana. 
NORDUS REEMAN! Kannatetaan, sitä mieltä oli Selfsimskin :D
On se ihan kivan näköinen ja on siinä jotain tunnistettavaa 
Vähän kroppaakin. Bileasu ja urheilu asu.
Voin nyt samaan henkäykseen tunnustaa, että eilen sorruin sitten palkkapäivän kunniaksi.
Olen siis ennakko tilannut The Sims 4 Digital Deluxe version, joten minulta varmaan on tulossa sitten heti ilmestymis v-loppuna tai ainakin ilmestymisen jälkeisellä viikolla jonkin asteinen postaus. Se riippuu pitkälti siiten miten mun The Walking Dead neloskauden DVD saapuu, koska sekin on tilattu ennakkoon ja olen odottanut sitä pitkään (nm. TWD fani) JA EN OLE VIELÄ KATSONUT 4 KAUTTA (Ei spoilauksia siihen liittyen kiitos), joten jos DVD saapuu viikonlopuksi myös postaus The Sims 4 ensi testauksista yms menee seuraavalle viikolle ilmestymisestä.

Tod näköisesti esilataan tuon jo heti vaan kun mahdollista, että pääsen nopeasti pelaamaan
Ja noi bonukset :D
Eli minulta voi odotella The Sims 4 postausta ilmestymisen jälkeen piakoikin.

Loppukevennykseksi tämmöinen kaunis neitonen :D
Hauskaa odottelua ja loppukesän jatkoja toivottaa, Cherrysama

2 kommenttia:

  1. Sun Selfsim on ihanan näköinen! :)
    Odottelen sulta lisää sims 4 postauksia, kun en itse sitä tod. näk. vielä aio hankkia. Ehkä en ollenkaan... :D Sulta ainakin saa siis odottaa postauksia siitä!
    Jeij! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Aika moni tuntuu olevan nelosen kanssa juuri tuota mieltä, että ei hanki ollenkaan taikka hankkii myöhemmin. Myönnän, että itselläni oli alkuun sama ajatus mutta nyt kun oli varaa niin hankin sen kumminkin. Toivon mukaan vaan saan sitten postausta ulos mahdollisimman nopeasti ilmestymisen jälkeen :)

      Poista