sunnuntai 6. joulukuuta 2015

TS4: Päivityksen mukana tulleet pienet piristykset

Heippa vaan kaikille. Täällä minun kotikonnuillani Joulukuun alku on todella lumeton ja joulumieli vähän kateissa sen myötä, joten oli aikaa tehdä myöskin tälläinen pikkuinen pikapostaus. Minulta tulee myös ensiviikon loppuna tai vko:n 51 alussa varmastikin jonkinlainen postaus uusimmasta lisäristä Kimppapuuhaa, joka julkaistaan siis meillä 10/12/2015, koska kyseisen pelin tilasin taas ennakkoon itselleni vähän niinkuin aikaiseksi Joululahjaksi :D


Elikkä uusin päivitys The sims 4 peliin julkaistiin 04/12/2015 ja sen versio numero on 1.13.102.1010 (PC) / 1.13.102.1220 (Mac). Itse aina tarkistelen nämä mitä versio pitää sisällään jo tuolta Simsvip:n sivuilta, sillä siellä on kätevästi listattu kaikki. Tosin englanniksi. Joten joskus itsellänikin  on pieniä vaikeuksia mitä jotkin jutut tarkoittavat, mutta aika hyvin kaiken saa pelatessa sitten selville. Simsvip sivuston listan löydät siis täältä. Mutta päivityksen sisällöt listataan myöskin suomeksi tänne, mutta joskus jopa melkoisella viiveellä.

Mutta tällä kertaa päivityksessä tuli muutamia sellaisia juttuja jotka pistivät minulla itselläni heti silmään ja päätin tehdä niistä tälläisen pienen pikaisen postauksen.

1.) Windenburg...

Eli ilokseni huomasin, että uusi kaupunki, joka siis tulee Kimppapuuhaa lisäosan mukana on jo lisattu tuohon kaupunki listaan. Tosin sillä ei vielä pääse pelaamaan, mutta oli mukava huomata, että se oli lisätty sinne jo. en silti ole täysin varma näkyykö kaupunki noin kaikilla noin vai vain ennakkotilaajilla.

2. Värilliset naapurosto kartat

Tämä oli mielestäni ihana piristys peliin. Ne sinertävät kartat kun alkoivat jo hiukan tympimään. Nyt siis jokaisen naapuroston kartta on värillinen, joka toi itselläni ainakin mielekkyyttä pelaamiseen vaikka ei iso juttu ollutkaan.

3.) Muutokset talouspaneleissa + uimala!

Myönnetään tykkään näistä yksinkertaisimmista paneleista enemmän. Ne ovat mielestäni jotenkin selkeämmät.
Nyt pelaamisnappulat ja muut tulevat siis alareunaan molempiin reunoihin kun valitset talouden.

Tosiaan olen täyttänyt tämän tallennoksen Newcrestin kokonaan ja latasin galleriasta joskus tälläisen uimalan, tosin koska tuolloin ei ollut vielä mahdollista pitää sitä uimalana se oli pelissäni Kansallispuistona.


Mutta nyt tämän päivityksen myötä kaikki, jopa ne jotka eivät hanki kimppapuuhaa voivat tehdä uimaloita! Olinkin jo kaivannut näitä peliini. Nykyisten tonttien muuttaminen on todella kätevää uimalaksi, jos sinultakin löytyy pelistä jo tontti joka sellaiseksi sopisi.
Vaihdat vaan rakennnustilassa tontin tyypin ja lisäät puuttuvat esineet ja se on siinä :)

Kas näin meillä on uimala

4.) Pikkumuutokset pelin puolella

Ilokseni huomasin, että myös keskustelu palkeista on tehty hiukan yksinkertaisemmat. Lisäksi kokeilu kerran aikana, joka ainut puhelu tuli nyt minulle sillä, "Hei haluatko tulla synttäreilleni" tyylisellä taustalla mistä itse tykkäsin ja paljon. Lisäksi pelipanelin kamera asetus nappia on muutettu hiukan.
Klikkaamalla kuvaa se pitäisi tulla isommaksi

5.) Seurueiden paluu!

Rakastin tätä jo aikaisemmissa sims peleissä. Minulla oli usein peleissäni ns perhe, seurue, kaverit yms. Nyt ne ovat tehneet paluun. Todella positiivistä, että tämä ominaisuus tuodaa mahdolliseksi myös ihmisille, jotka eivät aio ostaa kimppapuuhaa. Ja mitä seurueiden tekemiseen tulee, se on ihanan helppoa.
Klikkaamalla simiä löytyy siis palkkitoiminnot
Tämän alta löytyy valikko Muodosta seurue, jotka klikkaamalla pääsemmekin...
Valitsemaan seurueeseemme kuuluvat kanssa simit
Seureen simit tunnistaa tuosta pään yläpuolella olevasta merkistä 

Seureen muodostajaa klikkaamalla uudestaan voi seuruetta sitten muokata hiukan.
En kereenyt paljon kokeilemaan tätä seurue asiaa mutta itse tykkäsin siitä. Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän pikapostaukseni.

Erittäin lämmittäntä Joulun odotusta kaikille lukijoilleni.
Toivoo Cherrysama

4 kommenttia:

 1. Hyvä idea postaukselle! Kivoja simejä myös sulla.

  VastaaPoista
 2. Ne päivityksen tiedot julkaistaan muuten suomeksi, yleensä tosin vasta vähän päivityksen julkaisun jälkeen. Pelin aloitusruudussa on yleensä linkki kirjoitukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh mulla on linkki tuossa alussa nyt myös sinnekin. Kiitoksia paljon huomiosta :)

   Poista