lauantai 7. lokakuuta 2017

TS4 LC Laamaniemi | Osa: 8

Hei vaan kaikille ja kaunista syksyä. Kerrankin kiireettömän viikonlopun kunniaksi kerkesin kirjoittaa teille uuden osan Laamaniemiin. Odotan innolla sitä, että pääsisin oikeasti jatkamaan perheellä pelaamista mutta jemmassa on osa jos toinenkin joten kirittävää riittää.Viimeisimmässä osassa saimme tietää Olivian odottavan lasta ja Anna muutti pois kotoa. Joten emmeköhän riennä seuraavan osan pariin.


Päivät kuluivat nopeasti Annan muuton jälkeen ja pikkuhiljaa taloon jäänyt nelikkomme alkoi tulla toimeen keskenään. Varsinkin tulevat vanhemmat odottelivat innoissaan tulevaa pienokaistaan. Olisihan samalla kyseessä perheen kolmas sukupolvi.

Viimein Olivian synnytyksen aika tuli
Aadolfin ja Olivian esikoinen Alisa Laamaniemi
Minulla oli siis onnea matkassa. Koska säännöt sanovat, että seuraavan perijän täytyy olla naispuolinen. Ja heti esikoisesta tulikin sitten tyttö.

Onnellinen isä hoitaa tytärtään innokkaasti
Myös Larissa on innokkaana hoitamassa ensimmäistä lastenlastaan. 
Kun Olivia oli Alisan kanssa kotona paiskivat Larissa ja Aadolf töitä, jotta perhe pysyisi rahoissa. Varsinkin Aadolfilla työ alkoi pikkuhiljaa syrjäyttämään perheen. Hän halusi lisää rahaa ja kiitosta tekemästään työstä. 

Hän todella laittoi tuulemaan metsästäessään ylennyksiä
Ja kuten aina vauva aika menee turhan nopeasti ja pienokaiset kasvavat. Vaikka Olivia rakastaakin Alisaa kovasti, hän oli onnellinen, että saisi hiukan taas aikaa itselleen.
Larissa arvostelemassa Olivian kakunteko taitoja. Ehkäpä Oliviasta on talon emännäksi kun aika jättää Larissasta
Anna Laamaniemi, kaunis pisamanaamainen punapää
Arpaonni arpoi tytölle lapsuuden piirteeksi Hassuttelijan. Kuulostaa ihan lupaavalta aloitukselta. 

Ja eipä aikaakaan kun Larissan ja Hannun adoptiolapsen oli aika kasvaa nuoreksi aikuiseksi. Koska Oskari ja Olivia olivat hyviä kavereita jo tätä nykyä, he päättivät juhlia kahdestaan nuoren miehen aikuistumista.

Oskari sai suklaisenkakun lahjaksi Olivialta

Oskari Laamaniemi
Oskari on siis Larissan ja Hannun viimeinen lapsi, joka tosin oli adoptoitu, mutta silti täysiverinen Laamaniemi. Miehen tavoite on Yhteiskunnan vihollinen, josta hän sai tavoitteen Katala. Oskarin muut piirteet ovat: Reipas, Nörtti ja Kulinaristi

Koska Oskarilla ei ollut mikään kiire kotoa pois ja tilaa oli, päätti mies vielä jäädä kotiin asumaan ja miettimään mitä elämältään haluaa.

Tämän seurauksena varsinkin Oskarin ja Olivian välit alkoivat syventyä entisestään
Viimein saapui päivä, jota olin pelännyt saapuvaksi. Nimittäin virallinen sukupolvelta toiselle siirtyminen. Viikatemies saapui eräänä kauniina aamuna hakemaan kantaäitimme vihreämmille nurmille. Kotona paikalla olivat tuolloin vain Olivia ja Oskari.

Varsinkin Oskari otti raskaasti äitinsä menetyksen
Mutta Larissa pääsi viimein Rakkaan Hannunsa luokse ja viereen
Aadolf oli myös surun murtama, mutta tuo ei suostunut puhumaan tunteistaan veljelleen tai vaimoilleen, pienestä tyttärestään puhumattakaan. Niinpä hän hukuttautui entistä enemmän töihin mutta ei silti surunsa keskellä osannut nauttia sen hedelmistä.

Ehkäpä mukava säännöllisyys uudessa työssä auttaa Aadolfin taas jaloilleen
Koska Olivia ei saanut lohduttaa miestään, hän yritti auttaa ystäväänsä Oskaria parhaansa mukaan
Alisa meinasi kaiken tämän surun keskellä jäädä täysin yksin. Onneksi hänellä oli kumminkin eräs ystävä, joka kävi tapaamassa häntä usein. 

Larissa suojelee sukuaan jopa hauden takaa
Ja kun työt vievät aikaa perheeltä tapahtuu väistämättömiä asioita. Niin tässäkin. Olivia ja Aadolf alkoivat tapella entistä enemmän miehen lisääntyneistä töistä ja siitä, että tuo toi niitä kotiin. Aadolf ei enää viettänyt tyttärensä kanssa samalla tavalla aikaa eikä auttanut tuota läksyissä. Onneksi jokaisella naisella on edes yksi hyvä ystävä jolle voi haukkua omaa miestään.

Tässä tapauksessa se oli miehen veli. 
Ja kuten arvata saattaa. Yksinäisen naisen sydän ja mieli ovat vaarallisia. Ne saavat sinut haluaamaan asioita joita olet aina inhonnut muissa simeissä.

Erään kerran se johti pelehtemiseen asti
Oskari ja Olivia aloittivat vaarallisen pienen salasuhteen keskenään
Koska Aadolf oli niin uppoutunut töihinsä, hän ei huomannut pieniä varoitusmerkkejä. Mutta pian kaamea totuus siitä, että Olivia voisi rikkoa perheensä iski hänen kasvoilleen.

Nimittäin postitiivinen raskaustesti... Miten näin kävikään?
Tähän onkin hyvä lopettaa tältä erää. Seuraavassa osassa olemmekin isojen kysymysten äärellä. Onko tämä Olivian ja Aadolfin avioliiton loppu? Voiko entiseen palata vaikka pettämisen muistot näkyvät selvästi? Entä kuinka pieni Alisa kestää perheensä vaikeudet?

Kuten aina ennenkuin tämäkin kaikki selviää tulevissa jaksoissa. Siihen asti leppoisaa syksyn jatkoa toivottavat Cherrysama ja Laamikset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti