lauantai 4. marraskuuta 2017

100 vauvaa | Osa: 2

Moikka kaikille ja mukavaa Marraskuuta. Itse oli lomalla viikon näin kuun kunniaksi, mutta onnistuin nippasemaan siitä aikaa sille, että saan viimein kirjoitettua seuraavan osan 100 vauvaa haasteeseen. Kuvat minulla ovat olleet jo muutaman viikon valmiina, mutta se, että olisin kerennyt kirjoittaa tekstit on tuntunut olevan tiukassa. Mutta viimeksi todellakin meillä oli lapsia 3/100, joten lähdetäänpä katsomaan kuinka Nella pärjää pikku pilttiensä kanssaViimeksi Nella tosiaan kerkesi saada kolme lasta Aputsiaq (Apu) sekä kaksoset Signý ja Domitia. Täytyy kyllä myöntää, etten olisi ikinä uskonut kuinka työlästä voi olla kasvattaa kolmea taaperoa. Varmasti jos apuna olisi ollut teini se olisi ollut helpompaa, mutta ei Nellan piti pärjätä ihan yksin.

Nellan hupi ja energia olivat oikeasti vähän väliä punaisella
Onneksi taaperot voivat harjoitella keskenään sosiaalisuutta
Ja kävelyä aivan yksikseenkin
Koska vaikka Nella yritti olla kuinka hyvä äiti tahansa tuo nukahteli vähän väliä minne sattuu
Säännöissähän sanotaan, että jos omistaa vanhemmuus gamepackin, että kun lapsi sotkee yms äidin pitää heti keskeyttää tekemisensä ja mennä torumaan lasta. Ja arvatkaa vaan kuinka paljon näpä veijarit kerkeävät tekemään kun silmä vältää

Apu varsinkin on kova poika toteuttamaan taiteellista puoltaan
Joten usein Nella joutuu kurittaamaan esikoistaan
Lopulta tulin siihen tulokseen, että Nellan on pakko saada välillä nukuttakin. Tiedän, että monet vanhemmat varmasti katsoisivat naista kieroon, mutta hän päätti tuhlata viimeiset rahansa hyväksi totettuun "kasvattajaan"

Joten perheeseen hankittiin kaksi puputablettia, jotta lapset voisivat opiskella kun äiti nukkuu
Tai jahtaa seuraavaa miestä... Kohteena Toni Lorula
Toni jopa siivosi Nellan luona kun lapset sekä äiti olivat painuneet vällyjen väliin
Odotin oikeasti innolla sitä, että saan taapero taidot kolmoseen ja äkkiä kasvatettua lapset. Olen melkein varma, että Nella tulee vanhentumaan paljon ns raskauksien välissä, sillä ainakin näin alkuun kolme taaperoa tuntui hurjan vaikelta hoitaa.

Nella unohti myös täysin hoitaa puutarhaansa joten rahan lähteille kävi hassusti
Mutta vaikka Nellalla oli välillä vaikeaa, tuo rakasti jokaista lastaan paljon ja yritti olla maailman paras äiti
Yllättävän nopeallakin tahdilla nuo taaperoiden taidot lopulta saa tahkottua ylös. Tai sitten Apu oli vain nopea poika oppimaan. Oli miten oli, viimein tuli se hetki, että kaikki viisi taitoa olivat tasolla 3. Eikä siskoillakaan tässä vaiheessa ollut enää pitkä matka sinne, joten pian meillä ei olisi taaperon taaperoa.

Apun syntäpäivää juhlittiin rauhallisesti, jostain syystä Janus oli kylässä myös
Haasteen lapsi nro 1, lapsena. Apusta tuli ihan kivan näköinen poika
Tavoitteeksi arpa arpoi lapsi neron ja ensimmäiseksi piirteeksi tuli Hassuttelija, joka oli hyvää jatkumoa Hupsulle.
Sinäänsä harmillista, että taapero ajan piirteistä ei hyödä kovinkaa paljon. Mutta toisaalta olisihan se aika kauheaa, jos aikuinen simi olisi vaikkapa ripustautuja vai mitä :D

Ja nyt kun yksi taaperoistamme oli kasvanut lapseksi, uskalsin hankkia Nellan jälleen raskaaksi, koska myös tytöt voisi ikäännyttää pian.

Joten eikun Toni kylään ja lasta yrittämään
Ja ennenkuin Nella kerkesi testiä tekemään, Apu oli jo anelemassa apua äidiltään. Sääntöjen mukaan näitäkään ei saa ohittaa vaan yksi vaihtoehdoista on valittava.

Muistaakseni Nellan kasvatus tyyli suosii tunteiden hallintaa eli otin viimeisen vaihtoehdon
Vessassa tulikin sitten ikäviä uutisia... Ja minä kun aina olen valittanut, että simit tulevat aivan liian helposti raskaaksi
Onneksi Toni oli vielä tontilla, joten vein Nellan pyytämään uusinta ottelua. Onneksi tuo negatiivinen testi ei estä simiä yrittämästä heti uudelleen. Joten kun hommat oli hoidettu suuntasin Nellan vessaan.

Ja testi oli positiivinen, lapsen nro 4 isä on siis Toni Lorula. Tosin voihan sieltä tulla myös tuurilla lapset nro 5 ja nro 6 ;)
Mutta tähän onkin hyvä lopettaa osamme tällä kertaa. Haasteni on siis lähtenyt hyvin käyntiin, mutta ns rytmittäminen lasten kanssa hakee vielä uraansa. Toinen on rahat. Jossain välissä pitäisi keretä Nellalla tekemään rahaakin, joten hommaa riittää. 

Mutta kiitos kun luit ja seuraavaan osaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti