maanantai 1. tammikuuta 2018

TS4 LC Laamaniemi | Osa: 9

Heippa vaan ja hyvää uutta vuotta 2018. Toivotaan, että tämä vuosi on meille kaikille hyvä ja täynnä onnea ja menestystä. Näin vuoden vaihteessa itselläni on töistä vapaata muutama päivä ja kerkeää latailla akkuja hiukan, joten päätin, että on aika jälleen kurkistaa mitä LC Laamaniemen perheelleni kuuluu. Viime osan lopussahan Olivia sai tietää olevansa raskaana, joten miten nainen selvittää tilanteen, mennään katsomaan.
Olivialla ei siis ollut täyttä varmuutta siitä olisiko lapsen isä hänen edelleen rakas miehensä Aadolf vai tuon adoptio veli Oskari, jonka syliin yksinäisyys oli hänet ajanut. Nainen päätti kumminkin, että tärkeämpää hänelle olisi avioliitto ja oli lapsi kumman tahansa tuo veisi hairahduksen hautaan mukanaan.

Niinpä Olivia kertoi miehelleen perheen lisäyksestä ja Aadolf oli innoissaan ajatuksesta
Myös Alisa otti tiedon tulevasta pikkusisaruksesta hyvin vastaan
Olivia kertoi myös tyttärelleen, että mitä ikinä tapahtuisi tuon täytyisi muistaa, ettei mikään olisi Alisan syytä
Olivia tiesi, että voisi olla vaikeaa valehdella kaikille, jos lapsi olisikin Oskarin ja näyttäisi vielä tuolta. Mutta hänelle tuleva lapsi olisi vain Aadolfin.

Niinpä olisi vielä tehtävä yksi asia, ennenkuin he voisivat jälleen olla perhe
Olivia keräsi muutaman päivän rohkeutta. Kun hän viimein uskoi olevansa valmis, nainen odotti, että muut asukkaat olivat lähteneet ja hän meni Oskarin puheille.

Tottakai Oskari hätääntyi siitä mitä oli tapahtunut ja menikin sanomaan, että Olivian pitäisi hankkiutua lapsesta eroon
Tämä oli viimeinen pisara. Olivia lopetti heidän suhteensa ja sanoi, että Oskarin täytyisi muuttaa pois.
Oskari kumminkin halusi itse kertoa Alisalle. Samalla tuo kumminkin istutti nuoren tytön päähän epäilyksen siemenen.
Niinpä taloon vai enää Olivia, Aadolf ja Alisa. Ennen elämää täynnä ollut talo tuntui hiljentyneen Oskarin lähdön jälkeen. Varsinkin kun Alisa mietti päivittäin sitä, mitä Oskari oli hänelle sanonut. Alisa ei kumminkaan uskaltanut kysyä äidiltään tai isältään asiasta vaan päätti pitää kaiken sisällään.

Perheen lisäys sai Aadolfin painamaan enemmän töitä
Kun taas Olivia oli onnesta soikeana raskaudestaan ja jaksoi puhua siitä kaikille jotka vain kuuntelivat
Viimein tuli synnytyksen aika ja nainen pelkäsi, että totuus paljastuisi. Mitä hän tekisi, jos lapsesta näkisi heti, että tuo olisikin Oskarin lapsi eikä Aadolfin.

Pariskunta sai toisen ihanan pienen tytön Aadan. Olivia kumminkin huomasi surukseen, että tytöllä ei ollut pisamia, joka paljasti isän hänelle heti.
Kukaan muu ei onneksi tuntunut vielä laittavan merkille pisamien puuttumista tai muutakaan. Aadolf uskoi, että tyttö oli perinyt enemmän äitiään, joten hän rakasti Aadaa aivan yhtä paljoin kuin Alisaakin.

Mutta myös Aadolfin oli aika astua aikuisuuteen. Minne katosi nuoruus?
Raskas työ jättikin mieheen selvät jäljet ja keski-ikäisyys tuli hänelle pienoisena shokkina.

Hän vanheni suorastaan silmissä hyvin nopeasti syntymäpäiviensä jälkeen.
Aadan vauva aika oli suhteellisen helppoa. Aivan kuin Aadolf olisi havahtunut siihen, etteivät tytöt olisi ikuisesti pieniä. Niinpä tuo auttoi enemmän kotona ja tyttöjen hoidossa. Vuoden vierivät ja viimein Aadan oli aika kasvaa lapseksi.

Lapsena Aadassa alkoi näkymään merkkejä isästään
Arpa onni soi Aadalle ensimmäiseksi luonteenpiirteeksi Ulkoilmasim.

Alisa muisti tuolloin sen mitä Oskari oli sanonut ja hän alkoi miettimään uskaltaisiko puhua asiasta jollekin. Kumminkaan hän ei halunnut menettää isänsä huomiota, joten tyttö pysyi hiljaa.

Aadolf rakasti tyttäriään paljon ja vietti noiden kanssa vapaa-aikansa kokonaan. Olivia jäi vaille miehensä huomiota
Silloin kun Aadolf oli töisttä tuo antoi 110% työhönsä. Mies halusi todellakin että Villa Laamaniemi kukostaisi vielä jonain päivänä entisessä loistossaan. Ja lopulta Aadolfin kova työnteko palkittiin.

Hän sai ylennyksen ja vapauden valita uransa suunnan.
Aadolf päätti, että hänestä tulisi yrittäjä
Vuodet vierivät ja rauha pysyi Laamaniemien perheessä. Mutta jossain vaiheessa juhlittiin jälleen synttäreitä. Alisa saavuttaisi viimein teini-iän.

Alisasta kasvoi varsin urheilullinen nuori.
Arpa päätti Alisan toiseksi piirteeksi Ulospäinsuuntautuneen. Hänellä on varmasti tiedossa loistava nuoruus. Mutta teini-ikä toi nuorelle naisen alulle myös itseluottamusta ja tuo alkoi harkitsemaan, että puhuisi Aadasta ja epäilyistään jonkun kanssa. Hänen olisi saatava tietää.

Ja näin loppuu tämä osa. Kuinka käykään Alisan suunnitelmien? Saako Aada tai Aadolf koskaan tietää totuutta? Kuka lopulta kertookaan totuuden?

Näihin kysymyksiin kuulemme vastaukset haasteen edetessä. Hyvää alkavaa vuotta toivottavat Cherrysama ja Laamikset :)

3 kommenttia:

 1. Tosi hyvä jälleen!
  Jään jännittämään tämän pitkän tauon jälkeen miten tämä jatkuu ja on kyllä pakko myöntää ihanaa ja hirveää lukea simsblogeja oman koneen ollessa rikki! Hyvää uutta vuotta sinnekin siis!

  VastaaPoista
 2. Jatkoa odotan. Todella hyvä.

  VastaaPoista
 3. Jatkoa... odotellessa...

  Tosi hyvä osa! Jos mitenkään mahdollista, seuraava osa saisi puolestani tulla pian!��

  VastaaPoista