maanantai 26. helmikuuta 2018

The Sims 4: 100 Kissan/koiranpentua haaste

Englannin kielisen haasteen säännöt löytävät normaalin vauvahaasteen lopusta. Englannin kieliset säännöt löytyvät täältä.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Normaalin vauvahaasteen sijasta voit myös pelata 100 kissan/koiranpentua. Lyhykäisyydessään perusidea on täysin sama saa 100 kissan/koiranpentua (riippuen kummalla pelaat) mahdollisimman vähissä sukupolvissa.

  • Aloita haaste tekemällä siminluonnissa nuori aikuinen sim ja leikkaamaton naaras kissa tai koira. 
  • Simin tavoitteella, piirteillä, sukupuolella tai mullakaan ei ole väliä. Kunhan simi on nuori aikuinen. 
  • Kissa tai koira voi olla aivan millainen haluat. Piirteillä tai rodulla ei ole väliä, kunhan se miellyttää sinua itseäsi. Ole villi ja kokeille hassutella lemmikinluonnissa.
  • Muuta simi ja karvainen matriakkasi tontille, johon sinulla on varaa missä maailmassa vain. Voit ladata tontin galleriasta, kunhan aloitusrahasi riittävät siihen. Tontti piirteet Kissojen/koirien suosiossa ja lemmikkien kutupaikka ovat suositeltuja mutta eivät pakollisia.
  • Kun taloutesi on asettuneet taloksi, voit alkaa hommiin. Simin täytyy ystävystyä uros kissan tai koiran kanssa ja adoptoida hänet. Kyseinen karvainen herra on tulevien pikku karvatassujen isä. Tämän jälkeen vain yrität saada pennut.
  • Kun  huomaat, että matriakka on tiineenä voit muuttaa isän pois. Tämä voidaan tehdä joko puhelimella ja laittaa hänet adoptioon. Jos kuitenkin lkarvaisen kaverin luovuttaminen tuntemattomalle raastaa sydän alaasi, voit maailman hallinan kautta lisätä luovuttajan toiseen perheeseen.
  • Kuten tavallisessakin 100 vauvaa haasteessa yhtä isää voi käyttää vain kerran pentujen isäksi.
  • Jatka pentujen hankkimista samalla tavalla. Ystävysty urosten kanssa ja hanki pennut, muuta sitten isä pois. Muista, että perheessä saa olla vain yksi (1) isä kerrallaan. Et siis voi muuttaa useampaa isää kerralla perheeseen. Mikään ei kumminkaan kiellä sinua hankkimasta pörröisiä isä ehdokkaita jo valmiiksi ystäviksi, jotta voit adoptoida ne kun edellinen on luovuttettu pois.
  • Pentuja ei voi myydä. Sinun pitää odottaa vastuullisen kasvattajan tapaan, että ne ikääntyvät luonnollisesti aikuisiksi. Kun pennut ovat täysin oppineita karvatassuja (aikuisia), ne voi muuttaa pois puhelimella tai talouksien hallinan kautta, tehdäksesi tilaa uusille pikku tassuttelijoille.
  • Kun karvaisesta matriarkastasi tulee vanhus, hänen nuorin/viimeisin naaras puolinen pentu perii tämän tittelin matriarkkana. Joten kannattaa  pitää aina yksi naaras pentu viimeisimmästä pentueesta varalta taloudessa.
  • Jos simisi vanhenee, älä hätäile. Voit adoptoida hänelle jälkikasvua pitämään huolta rakkaista karvapalloistasi. Voit myös  käyttää nuorennus eliksiiriä simiisi, kunhan se tapahtuu huijaamatta. Mikään ei myöskään kiellä hankkimasta omaa verta olevia jälkeläisiä, mutta muista jokainen sim taloudessa vie paikan lemmikiltä.
  • Sinun ei tule rohkaista matriarkkaa parittelemaan, jos hän on kipeä. Vastuullisena kasvattajana viet arvokkaan eläimesi eläinlääkäriin ja valitsen kalleimman hoidon. Olethan vastuullinen ja pidät hyvää huolta hänestä. Hän tulee saamaan vielä monia pörröisiä vauvoja, joten vain parasta hänelle. 
  • Lemmikeille ei saa syöttää ikääntymisnameja. Etkä saa myöskään syöttää lemmikille mitään mikä tekee hänet kipeäsksi. Sen sijaan saat syöttää lemmikille hyvinvointi namuja ja viedä heidät eläinläkäriin ottaaksesi heille ehkäiseviä rokotteita.
  • Koska lemmikeillä ei ole sukupuita, sinun on hyvä itse olla perillä siitä. Tässä apuna voit käyttää. The Plum tree sivustoa. Mutta mikä tahansa käytäntö, jolla voit jäljittää sukupuuta ja pitää sinut ajan tasalla on hyväksi. Itse olen tehnyt jäljittämiseen google sheetin joka löytyy täältä.
  • Simisi on lemmikkisi palvelija ja tuo leivän pöytään ja rahan taloon. Hän tekee kaikensa rakkaan lemmikkinsä eteen ja toteuttaa kaikki tuon haaveet. Jälleen kerran simi on vain huolehtimassa lemmikistä, haasteessa ei siis niinkään ole kyse hänestä vaan karvaisesta matriarkastasi, jota simisi palvoo.

2 kommenttia:

  1. voiko taloudessa olla monta pentuetta kerralla vai pitääkö kasvattaa vain yhtä pentuetta kerrallaan taloudessa?

    VastaaPoista
  2. Taloudessa voi olla monta pentuetta käsittääkseni samaan aikaan. Mutta muistaa vaan sen että jokainen ns aikuinen pentu vie tilaa pentu pennulta :)

    VastaaPoista