tiistai 23. helmikuuta 2021

The Sims 4 : Kuninkaallisen Perheen Legacy

Hei taas! 

Erilaisia haasteita pelatessani törmäsin SparkleSims0986:n kehittelemään Royal family legacyyn (kuninkaallisen perheen legacy) jonka säännöt päätin nyt suomennella tänne taas. Alkuperäiset englanninkieliset säännöt löytyvät täältä.

KUNINKAALLISEN PERHEEN LEGACY

Tämä haaste on eräänlainen perintöhaaste, joka on suunniteltu kuninkaallisen perheen idean ympärille. Tavoitteenasi on päästä kymmeneen sukupolveen asti samalla, täysiverisellä kuninkaallisella linjalla.

Aloitus:
CAS tilassa voit joko luoda kuninkaan, kuningattaren tai molemmat. Aloitus kuninkaalla on oltava Suuret sukujuuret tavoite. Jos luot sekä kuninkaan että kuningattaren, voit antaa sen molemmille tai vain kuninkaalle.

Kun olet luonut perustajan(t), aseta talous suurimmalle käytettävissä olevalle tontille, mieluiten 50 x 50, tai jos pelaat Newcrestissä, 50 x 40. Kun heidät on sijoitettu, anna rahakoodilla kuninkaalliselle perheellesi mitä tahansa 2 000 000 - 5 000 000 simoleonin väliltä. Siirrä talous jonkinlaiseen suureen rakennukseen, mieluiten linnaan.

Aloita pelaaminen!

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ 

Säännöt:

Pelaaja voi itse valita perilliset haluamaallaan tavalla. Yleisin ja yksinkertaisin on esikoispoika, mutta jos haluaisit mieluummin tehdä matriarkaatin, se olisi ensin esikoistytär.

Jos lapsella on arvaamaton piirre, hän ei ole koskaan oikeutettu valtaistuimelle riippumatta siitä, kuinka suora perillinen hän voi olla.

Valtaistuimesta luovutaan vasta kuningas kuolee. Valtaistuin menee sitten vanhimmalle pojalle (tai tyttärelle, jos pelaat matriarkaattia). Jos perillinen ei ole vielä  nuori aikuinen, regentti (yleensä kuningatar tai kuninkaan läheinen sukulainen) voidaan valita hallitsemaan sijaishallitsijaksi kunnes oikea perillinen on nuori aikuinen.

Jos sopivaa perillistä ei ole....
Jos kuningas kuolee jättämättä suoria perillisiä tai perillinen kuolee ennen valtaistuimelle nousemista, suku jatkuu seuraavasti:

1. Kuninkaan pojat (vanhimmista nuorimpiin)
2. Kuninkaan veljet (vanhimmista nuorimpiin)
3. Kuninkaan veljen pojat (vanhimmista nuorimpiin)
4. Kuninkaan sisarten pojat (vanhimmista nuorimpiin)
5. Kuninkaan tyttäret (vanhimmista nuorimpiin)
6. Kuninkaan tyttärien pojat (vanhimmista nuorimpiin)
7. Muut sukulaiset, joita kuninkaalla voi olla (vanhimmista nuorimpiin)
8. Kuninkaalle kuninkaallisen avioliiton ulkopuolella syntyneet lapset (sopivimmat hallitsemaan)

Kuningas voi muuttaa / nimenomaisesti määrittää perintölinjan ennen kuolemaansa, jos hän haluaa.

Kieltäminen:

Kuninkaallisen perheen jäsen voi silloin tällöin tehdä jotain, mikä edellyttää kieltämistä. Esimerkkejä tästä: Raskaus ennen avioliittoa, yritys häiritä perintörajaa tai yleinen väärinkäyttäytyminen. Jos näin tapahtuu, rikokmuksen tekijä on siirrettävä pois synnyinkodista heidän puolisonsa (Jos sellainen on) kanssa. Rikkomuksen tekijän lapsia (Jos näitä on) on pidettävä ja kasvatettava linnassa ikään kuin he olisivat nyt osa kuninkaallista perhettä. Kuninkaallisen perheen jäsenten on yritettävä olla olematta tekemisissä hylätyn kanssa.

Avioliitto:

Kaikkien kuninkaallisen perheen naisten tulisi mieluiten mennä naimisiin aikuisuuteen mennessä. Kaikkien perheen naimattomien naisjäsenten on pysyttävä linnassa avioliittoon asti. Kun menee naimisiin kuninkaallisen naisen kanssa, aviomiehelle on maksettava sopiva myötäjäinen, ja heidän on muutettava linnasta pois heidän arvolleen sopivaan taloon (esim kartano, pieni linna yms)

Kaikkien valtaistuimen perillisten on oltava naimisissa ennen valtaistuimelle nousua tai sen jälkeen. Kun valitset puolison perilliselle, sinulla on useita vaihtoehtoja: luoda jaloja perheitä asumaan ympärillesi ja mennä naimisiin tai mennä naimisiin valmissimin kanssa. Avioliiton järjestämisen tavoitteena on luoda yhteyksiä tärkeisiin ihmisiin. Siksi sinun tulisi pyrkiä järjestämään avioliitot "jalojen" valmisperheiden kanssa, kuten Goottilat, Eririkkaant jne. Jokainen perhe, joka asuu isossa talossa tai jolla on yli 35 000 simoleonia, on oikeutettu aatelistoon.

Kaikkien perillisten tulisi mennä naimisiin vastakkaisen sukupuolen kanssa. Tämän tarkoituksena on säilyttää linja ja saavuttaa 10. sukupolvi. Huomaa, että jos perillinen menee naimisiin saman sukupuolen simin kanssa, hänen linjansa pysähtyy käytännössä eikä valtaistuinta siirretä perillisen linjaa pitkin, vaan seuraavalle perilliselle.

Avioliiton jälkeen, jos vastanaineet ovat varalla (eli ei suora perijä), pariskunnan on muutettava pois perheen kodista. Pariskunnan tulisi joko muuttaa puolison kotiin tai ostaa sopiva koti omilla varoillaan.

Ihmissuhteet, Syrjähypyt, Avioerot jne:

Järjestettyjä avioliittoja kannustetaan koska niin on tehty keskiaikaisten kuninkaallisten elämästä lähtien. Avioliittoa edeltävät suhteet ovat kuitenkin sallittuja ja saattavat jopa lisätä draamaa, jos olet tarinoiden luoja. Nämä suhteet ovat yleisön mielestä "skandaalisia", joten muista tämä.

Perijän piirteistä / tavoitteista riippuen ei ole harvinaista, että kuninkaalla tai kuningattarella on muutamakin rakastajatar/ rakastaja. Muista, että kuninkaallisen avioliiton ulkopuolella syntyneet lapset eivät ole oikeutettuja valtaistuimelle (ellei kuninkaalta jää sopivaa perijää). Avioero on jälleen skandaalista, ja sitä tulisi välttää. Viktoriaanisessa, keskiaikaisessa jne. aikakaudessa kuningas vain teloittikuningattaren, jos hän jäi kiinni syrjähypystä. Jännä fakta eikö?

Lapset:

Jokaisella kuninkaalliseen perheeseen syntyneellä lapsella on oltava arvotut piirteet. Kuninkaan ja kuningattaren tulisi yrittää saada mahdollisimman monta perillistä.

Lasten on saatava 10 koulusta ja saatettava päätökseen lapsuuden tavoite. Jokaisella lapsella on oltava jonkinlainen taito, joka on nostettu vähintään tasolle 5, ennen kuin hän ikääntyy nuoreksi aikuiseksi.

Urat:

Kuninkaalla ja kuningattarella ei saa olla uraa, eikä myöskään minkään sukupolven perillisillä. Varaperijät voivat käydä töissä, mutta vain nuorista aikuisista eteen päin ja vain hyväksytyillä urilla. Varaperijät, jotka valitsevat työn, jota ei kunnioiteta, olisi hylättävä.

Hyväksytyt urat: Astronautti, Armeeja, Liiketoiminta, Maalari, Salainen agentti, Teknologia guru, Kirjailija, Tutkija, Lääkäri, Poliisi

Hyväksymättömät urat: Viihdyttäjä, Urheilija, Rikollinen, Ravintola ala, Sosiaalinen media

Kun käytetään patriarkkaa, kuninkaan suorien naispuolisten jälkeläisten ei pitäisi käydä töissä. He voivat maalata, kirjoittaa jne.

Teini-ikäisillä ei saa ole työpaikkoja.

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ 

Ennen kaikkea hauskaa! Mikään kuninkaallinen perhe ei ole täydellinen. Luo draamaa ja tarinaa! Pidä hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti