sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ladatut lemmikit ongelma ja ratkaisu

Itselläni oli/on pieniä ongelmia, jos lataan peliini valmiita lemmikkejä. Nimittäin jostain syystä kun puran ne, peli alkaa uskoa, että nämä tiedostot ovat korruptuneita. Minulla henkilökohtaisesti se näkyi pelissä mm. mustina kuvakkeina.

No onneksi erinäisten tahojen kautta löysin lopulta tietoa, että en ole ainut vaan kyseessä on ihan pelintekijöiden aiheutta bugi (ei mikään yllätys sinäänsä) samaiselta sivulta löysin myös ratkaisun ongelmaan. Selostan tähän nyt oman versioni siitä, miten korjasin ongelman omassa pelissäni.


  1. Purin normaalisti lemmikin, joka oli joko sims3pack tai xxx.sim tiedosto.
  2. Nyt menin sitten peliin ja suoraan CAS-tilaan, jossa tein ladatusta lemmikistä talouden ja jäätin sen perhevarastoon.
  3. Sammutin pelin ja poistin lemmikin pelistäni saved sims kansiosta. (Kansiohan löytyy Sims3 kansiosta) Jos tätä ei tehnyt, peli uskoi lemmikin edelleen olevan korruptoitunut.
  4. Avasin pelin uudelleen ja nyt minulla on äsken ladattu lemmikki valmiina taloutena perhevarastossa. Näin ollen voin suoraan liittää sen haluamaani perheeseen. 
  5. Vielä perheeseen liittämisen jälkeen tallensin lemmikin normaalisti niin, että se meni saved sims kansioon myös myöhempää käyttöä varten. Lemmikinhän voi tallentaa käyttämällä komentoa muokkaa turkkia/satulaa.
Toivotaan, että tästä on jollekin muulle myös apua, jos jollain on sama ongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti