perjantai 27. huhtikuuta 2012

HRG + ESP Osa 1: Hei, kuule Victor Frankenstein, nyt baben omakseni sain...

Elikkäs olen nyt yrittänyt keksiä uutta inspiraatiota kaavamaiseen pelaamiseeni aina silloin kun en pelaile talli/tarina/valmisperhe tallennuksillani. Mietin pitkään mikä ihme voisi olla se porkkana, että jaksaisin aina silloin tällöin. Mieleni pamahti , että kokeilen ppitkästä aikaa HRG-haastetta. Eli hävitä ruma geeni haastetta jonka tarkoituksena on saada niinsanotut huonot geenit pois suvusta.

No aikana nettiä selailtuani päätin yhdistää haasteeseen myös erot sukupuussa haasteen eli Differences in the Family Tree a.k.a Erot Sukupuussa. Alkuperäiset säännöt haasteesta (englanniksi) löytyvät täältä. Ja radolassa niitä on osittain suomennettu täällä. Suomennetuista säännöistä iso kiiitos siis Finwitchille.

Vaikka omistankin superstara lisärin opelaan enemmänkin noilla muilla lisäreillä. Ihan vaan siksi, että en jaksa olla simporttailemassa kokoajan simejäni jonnekin. En halua pelailla tätä mitenkään orjallisesti, joten suosiolla jätän tarina tarina pelaamisen pois, mutta silloin tällöin blogissa kurkimme miten haaste etenee :)

Mutta tästä se siis lähtee.. HRG + ESP

Päätin muuttaa aloittajani Twinbrookin kaupunkiin, sillä halusin hiukan vaihtelua kaupunkiin ja en ole oikein vielä ikinä pelannut kunnolla sillä kaupungilla. Vaikka tässä haasteessa ei olisi pakollista ottaa isointa tonttia niin itse jysärin ja häädin asukkaat pois isoimalta tontilta ja muutin aloittajani sinne.


Aloittajamme ihastuttava pikkuinen mökki. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä myös tuota korotettua kattoa joka olikin yllättävän helppo tehdä. Tämän mökin perinnöksi pojalleen antoivat siis vanhemmat jotka toivovat, että heidän ainoa poikansa tulee loistamaan maajussina.


Heidän ihastuttava (ja ainoa eikä ihme) poikansa Victor Frankenstein... (kyllä sain idean nimeen Helsingin herran tunnusmusiikista, biisihän tuossa alussa on siis Chisun - Frankenstein)


Sivusta katsottuna varsinkin paljastuu totuus siitä, miksi Victor on ainoa lapsi. Kieltämättä itse olen jo ihastunut tähän hyvinkin persoonallisen näköiseen nuoreen mieheen. Victorin luonteeksi arpoi noppa seuraavanlaista; Ulkoilun inhooja, Kärtty, Vaikeasti tavoiteltava, Poikkeava ja Loistava suutelija. Ja tästä herrasta pitäisi tulla suuri maanviljelijä lupaus XD


Päätin muuttaa aloitustani niin, että Victor sai olla kolme viikkoa ensin oikeissa töissä. Jotta hän tietäisi millaista se toimistotyö on. Vaikka miehen elämänhaave onkin suuryrityksen johtaja ei hän näytä kovin iloiseltä lähtiessään kahvilähetinhommiin... Älä huoli, Victor, enää vain 14 päivää.


Illat mies vietti alkuun lähinnä oleilemalla Twinbrookin ainoassa lähipubissa laulamassa karaokea. Lisäksi hän myös opetteli muutamia elintärkeitä taitoja kuten ruualaittoa ja kätevyyttä.


Victor kutsuttiin eräänä iltana pomonsa juhliin, jossa hän tapasi Gisellen. Mies päätti melkein samasta hetkestä, että tuo nainen olisi hänen tulevien lastensa äiti. Niinpä Victor ja Giselle alkoivat tapailla tämän tapaamisen jälkeen.


Kun Victor viimein tunsi ensimmäistä kertaa mullan sormissaan istuttaessaan omena puun siementä, hän tajuisi, mikä ahän on syntyjään. Victor siis päätti viimein jättää tylsän toimisto työn vaikka kaikki hänen työkaverinsa olivatkin hänelle jo hyviä ystäviä.


Mies opiskeli paljon puutarhatöistä iltaisin aina silloin kun Gisellellä ei ollut aikaa tavata. Hyvin nopeasti Victorille alkoi kertymään puutarhanhoito pisteitä.


Mutta ulkoilua inhoavalle Victorille, puutarhan hoito oli välillä todella tuskaisaa. Vaikka eipä Twinbrook mikään kovin aurinkoinen kaupunki olekkaan. Victorin puutarhassa oli vasta 8 omena puuta ja yksi viiniköynnös.


Pari päivää myöhemmin Herra Frankensteinin maanpäällinen matka oli loppua kun hän onnistui järjestämään tulipalon kotiinsa. Se levisi yllättävän komeasti ennen palokunnan saapumista. Tämä oli niitä elämän läheltä piti tilanteita.... Jonka seuraukset olivat kylläkin positiiviset.


Mies nimittäin pyysi Giselleä asumaan luoksensa ja nainen suostui. Giselle oli paria päivää vaille aikuinen, joten aikaa ei olisi paljoa hukattava kun pitäisi saada sekä tyttö että poika lapsi. Naisen luonne oli seuraava; Epäonninen, Loistava suutelija, Bilehile, Ruokavirtuoosi, Ympäristötietoinen... Ja tästä neidistä tulee maajussin morsian. Yksi valinnainen  tavoite siis karuitui naisen  muuton yhteydessä ja se oli , että puolisolla olisi joko viherpeukalo tai ulkoilmasim luonteen piirre.


Vain päivä Gisellen muuton jälkeen toteutin myös lemmikki tavoitteen ja hankin perheelle sekarotuisen metsästyskoiran nimeltään Emma. Emman luonne on ihanteellinen, Nero,Hiljainen ja viimeisimmäksi hän oppi olemaan myös Leikkisä.


Pari iltaa myöhemmin Giselle Riemukas alkoi juhlia synttäreitään väärässä paikassa. Huomatkaa Victorin ilme... Miksi näin?


Heti naisen kasvettu Victor polvistui hänen eteensä ja pyysi tätä vaimokseen. Onneksi poikkeava luonteen piirre antaa anteeksi miehen asu valinnan tilanteeseen. Ja Giselle vastasi onneksi myöntävästi... Kaikesta huolimatta.


Jo samana iltana Victorin mentyä nukkumaan Giselle paukkasi pää kolmantena jalkana tapaamiseen paikallisille hevostalleille (?!) salaiseen tapaamiseen. Naisella oli nimittäin yksi entinen heila , Timoteus, joka suunnitteli jo innolla heidän kahden häitä.


Mutta kuten kunnon naisen kuuluukin, Giselle päätti olla uskollinen tulevalle aviopuolisolleen ja laittoi suhteensa poikki mieheen. Timoteus ei vain ottanut tätä kovin hyvällä.


Giselle kumminkin pyyteli mieheltä anteeksi ja toivoi, ettei menettäisi hyvää ystäväänsä ja haluaisi miehen heidän häihinsä. Ikävä kyllä, Tiimoteus, tuskin pääsee sillä hän on vampyyri...


Synttäreiden myötä, naiselle iski myös paha keski-iän kriisi ja olisi aika sanoa hei hei vanhalle tyylille. Lsäksi kaunistautuminen ennen häitä ei olisi pahasta.


Täytyy sanoa, että Victorin tuleva Rouva Frankenstein ei ole ihan toivoton tapaus.

Noin, elikkä seuraavaksi pääsen tosiaan sitten viettämään häitä ja muksuilemaan tässä viel nopea yhteenveto muutamista tavoitteista ekan sukupolven kohdalta.

Pakolliset:
- Puutarha jossa kaikki kaupasta saatavat kasvit (Kesken)
- Naimisiin, mutta ei pelehtimistä ennen hääyötä (Melkein suoritettu)
- Tyttö ja poika lapsi (Kesken)
- Puutarhanhoito maksimiin (5/10)

Valinnaisista olen siis suorittanut:
- Metsästyskoira hankittu

Ei toteutuneet/Ei toteutuvat:
- Puolisolla viherpeukalo/ulkoilmasim luonteenpiirre

Katsellaan mitä kaikkea minulla on sitten ensi kerralla kerrottavana Frankensteinin perheestä... Toivon mukaan ainakin 1-3 pakkollista tavoitetta olisi suoritettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti