maanantai 12. marraskuuta 2012

Kasvua ja Koiria

Elikkäs postailen pitkästä aikaa joitakin kuvia Elviira Kurjenkaulasta. Hänen ensimmäinen kuvapostaus löytyy täältä: Tuhmeliineja ja Pettureita

Myönnetään kuvat eivät ole kummoisia eikä näihin tule yhtä paljon tekstiä kuin edellisiin, mutta tämä johtuu ihan siitä, että olen onnistunut hävittämään johonkin perheen muistiinpanot. Toivotaan kumminkin, että pidätte silti näistä ja saatte edes jotain selkoa. Seuraavamn postauksen tästä perheestä valmistelen paremmin sitten.

Ja tästä se lähtee taas kerran:

Kaikkien epäonnistumisien jälkeen Connor viimein sai kihlattua Elviiran
Perheeseen hankittiin myös toinen koira. Sillä Elviira haaveili, että tulevaisuudessa kaksosilla olisi omat koiranpennut.
Lapseksi kasvanut Kielo.
Ja tässä Karri. Poika muistuttaa loppupeleissä hyvin paljon isäänsä.
Kaikessa hiljaisuudessa Elviira ja Connor menivät viimein naimisiin. He ottivat sukunimekseen Kurjenkaulan ja juhlistivat sitä muutamalla lasillisella kotonaan.
Koska Elviiralle oli tärkeeä antaa hyvä kuva perheestä. Kaksoset viettivät paljon aikaa keskenään läksyjä tehden. Leikkiminen muiden tavallisten simien kanssa ei tuntunut oikealta.
Koirat tulivat erittäin hyvin toimeen keskenään. Vanhempi Baby hyväksyi nopeasti kumppanikseen hieman nuoreman Pojun.
Ja pian Elviiran unelmat pienistä koiranpennuista kävivät toteen.
Nainen oli liikaa kehuskellut Egyptin löydöillään, sillä eräänä yönä varkaat keksivät tontin.
Onneksi Elviira oli kaukaa viisas ja oli hankkinut hälyttimen. Tällä kertaa aarteet pysyisivät heillä.
Poliisi saapuikin äkkiä paikalle ja onnistui pidättämään rosvon.
Pian Elviira huomasi, että hän voisi myös tienata koiran pinnuilla kun Pojun ja Babyn ensimmäinen pentue syntyi. Alhaalla vasemmalla oleva Diiva on edelleen perheellä, sillä se on Kielon pentu.
Kaksoset kasvoivat nopeasti ja päivä päivältä heitä alkoivat kiinnostaa enemmän jutut joita täydellisessä perheessä ei harrastettu.
Kielolla ei varmasti tule olemaan ongelmia löytää äitiään miellyttävää poikaystävää tulevaisuudessa. Sillä tyttö oli jo kaunis teininä.
Kielo harrasti lapsena baleetti ja sai siitä palkintojakin. Teini ikäisenä hän huomasi rakstavansa kokkaamista ja alkoi harjoitella sitä. Äitinsä painostamana sohvaperuna Karri osallistui muutamiin urheilukisoihin ja yhdestä hän jopa voitti palkinnon. Näissä piireissä hän myös tapasi ihastuttavan tyttöystävänsä minkä kanssa hän halusi olla aina. Connor jatkoi urakllaan kiipeämistä ylös päin ja kirjoittikin paljon suosittuja artikkeleitä. Elviira itse taas teki bisnestä kaikella mahdollisella. Hän kirjoitti muutamia kirjoja, maalasi tauluja ja myi niitä, kasvatti koiria ja tietysti kävi edelleen töissä.

Nyt Elviira ja Connor ovat vanhuksia ja suunnittelvat viimein yhteistä lomamatkaa. Karri ja Kielo ovat kasvaneet nuoriksi aikuisiksi ja Karri aikoo muuttaa kotoaan pois, sillä hän haluua ajatella omilla aivoillaan. Sen sijaan Kielo aikoo jäädä hoitamaan vanhempiaan ja luomaan samalla uraa kivenkovana bisnes naisena.

Elviira Kurjenkaula
Connor Kurjenkaula
Pariskunnan omilleen lähtevä nuori aikuinen, poika, Karri Kurjenkaula
Vaan miltä näyttää Kielo nykyään? Sen näytän teille ensi kerralla :)

2 kommenttia:

  1. Miten sen sateenvarjon saa ostettua? :D

    VastaaPoista
  2. Itse ostin sen kesäfestivaaleilta sieltä kojusta niillä festari lipuilla :)

    VastaaPoista