perjantai 16. marraskuuta 2012

Vuodenajat kuvapostaus nro:2

Elikkäs tänään taas pelailin tossa aamulla "muutaman" tunnin ja tuli ihan kivasti räpsittyä kuvia. kerkesin muutaman päivän jo syksyäkin pelailemaan eli kuvia myös siitä.

Ensimmäisen kuvapostauksenhän löydät täältä.

Lopussa on pari kuvaa havannoimaan (tai ainakiin yrittämään) kesän ja syksyn eroja ja myös syksyn etenemistä :) Eli jatkakaamme saman perheen Badawi parissa.

Kesän juhlapyhä/juhla oli Laiskottelu päivä. Itse en oikein bongannut mitään sen suurempia erikoisuuksia siitä. Niinpä laitoin vapaa päivän kunniaksi muun perheen taas festivaaleille ja Lailan nauttimaan kesän viimeisten päivien lämmöstä kävelyretken muodossa.

Laila ja taaperoksi kasvanut Menefer
Yön aikana alkoi raikas kesäsade. Tämä kuulostaa ja näyttää kivalta

Aamulla vesisade muuttui raekuuroksi, jonne Sahara tottakai ryntäsi ilman sateenvarjoaan

Kesän viimeinen päivä sattui sopivasti lauantaiksi, joten koko perhe olisikin kotona. Niinpä perhe vietti aamun yhdessä ulkona ja iltapäiväksi he päättivät järjestää nyyttikestit ystävilleen.

Ulkona koko perheen voimin
Onko se UFO!? Ei se on vain lentävä täytetty kalkkuna. 
Nyyttikestit alkamassa. Ilmaista ruokaa mahan täydeltä. Näistä tulee varmas hyvät bileet
Mutta aina juokkoon mahtuu yksi, joka haluaa pilata muiden juhlat. Tällä kertaa haudan vakavalla tavalla
Muutama vieras otti välikohtauksesta nokkiinsa ja lähti, mutta osa jaksoi odottaa ja lopulta päästiinkin itse asiaan eli syömään
Mutta enenkuin kestit olivat ohitse päätti toinenkin vieras heittää henkensä... Eivöät Hassanin tekemät  hedelmävoikkarit olleet NOIN pahoja >:(
Viimeinen viera kertoi lähtiessään osuvan totuuden. Ja Lailan olotilasta päätellen tämä erhe tuskin, enää koskaan järjestää mitään juhlia.
Yön aikana vaihtuikin sitten syksy. Itselläni nämä muutamt päivät pelatessa on satanut koko ajan enemmän tai vvähemmän. On ollut vain pari hetkeä ettei vettä ole tullut. Lisäksi ukkonen tuntuu järisevän usein ja kerran johonkin tontille ilmeisesti iski salama koska jyrähdys oli niin kova ja kuva ruutu "heilahti" vähän. Ellen kuvitellut sitä sitten. Tässäpä muutama kuva nyt syksystä.

Syksyinen Salaisen lähteen kylä
Onneksi molemmilla tytöillä on sateenvarjot jotteivat he kastu...
sillä vettä tulee lähes taukoamatta
Pelottelupäivä sattuu pelissäni perjantaiksi, joten se tietää pitkää viikonloppua myös työssä käyvälle Hassanille. Laila taas on päättänyt, että on hyvä valmistautua kunnolla päivään ja koristella edes hiukan taloa.

Laila kävi hakemassa pari kurpitsaa syysfestivaaleilta. Tässä oli ilmeisesti bugi (en tiedä onko uusi vai vanha) mutta heti kun Laila oli korjannut ensimmäisen sadon hän pomppasi automaattisesti kotiin.
Koulun ja läksyjen jälkeen molemmat tytöistä saivat veistää oman kurpitsa lyhdyn
Tasminen haamu lyhty.
Badawit laittoivat hiukan oranssiin vivahtavat ulkovalot ja lyhyt pihalle luodakseen hiukan tunnelmaa tulevaa pelottelupäivää varten
Saharan perinteinen kurpitsa lyhty. Nämä lyhdyt ovat uskomattoman kauniita.
Seuraavana päivänä Hassan sai todellakin miettimisen aihetta. Mies on siis ainut töissäkäyvä simi perheestä ja hän on tällä hetkellä palomesteri (6 tasolla palomiehenä). Hassanin piti mennä estämään suurkatastrofia tiedekeskukselle, mutta siellä odottikin yllätys sillä samalla hetkellä omat tyttäret saapuivat opintoretkelle samaan paikkaan.

Joka isän hirvein tilanne kenties... Saa nähdä jatkaako Hassan urallaan vaikka se on hänen elämän haaveensa
Tässä nyt lopuksi sitten muutamia kuvia havainnoillistamaan noita vuoden aikoja. Ekaksi samasta paikasta kuvat kesällä ja syksyllä. Tosin Salaisen lähteen kylä on aika huono tähän sillä hallitsevin puu siellä on havupuu, joten lentien kirjo ei juurikaan näy.

Kesällä
Syksyllä, ei sateessa
Syksyllä, sateessa
Sitten vielä muutama kuva siitä miten syksyn eteneminen vaikuttaa lehtipuihin.

Syksyn ensimmäinen päivä
Syksyn toinen päivä
Syksyn kolmas päivä
Tälläistä tällä kertaa lisää kuvia tulossa taas.

6 kommenttia:

 1. Hieno kuvapostaus taas :)! Ilmeisesti havupuut eivät muuta väriä? Jään odottelemaan talvikuvia! Pääsin itse pelissä juuri talveen asti ja se on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Jooh valitettavasti havupuille ei tunnu tapahtuvan mitään :( Olisi ollut kiva jos nekin olisivat menneet vähän "hailakamman" vihreiksi talvella ja syksyllä. Ja odottelen itsekin innolla talvea. Jotenkin uskon, että tuo tulee olemaan upean näköistä seutua talvella :)Ja samoin täällä odotellaan sinun uusinta postausta ;)

   Poista
  2. Hei! Mistä noi jouluvalot / pihavalot löytää? simin haaveissa oli koristella talo valoilla mutten löytänyt niiitä mistää .:(

   Poista
  3. Eli nuo jouluvalot löytää ihan sillä kun klikkaa simin tontin etuovea niihin siihen tulee valikko jossa lukee jouluvalot. Sitten välitaan joko siisti tai riippuvat ja sitten väri :)

   Poista
  4. Kiitos paljon ! :)

   Poista
 2. Oi oi hienoja vuodenaika kuvia ^^ Itse pelasin syksyn vain nopeasti läpi kun tahdoin päästä nopeasti talveen :D Mutta kuviesi perusteella syksykin näyttää todella upealta :) Tuo kuva kurpitsamaasta syysfestivaaleilta on kyllä todella tunnelmallinen :D Ja ihana variksenpelätin! :D

  VastaaPoista