maanantai 20. lokakuuta 2014

TS4 LC Laamaniemi Osa: 3

Hei taas! Olisi taas aika palata pelaamani The Sims 4 pelin Legacy Challengeen ja näin ollen Laamaniemille. Pelannut paljon tällä kyseisellä suvulla ja voin paljastaa, että suku voi ja elää hyvin pelissäni. Pitäisi yrittää useammin postailla näitä kuvia suvusta, mutta tuntuu, että ne ovat aina niin "samanlaisia" mutta toisaalta haluan näyttää kuinka ihana LC sukuni voi :)Hannu Nykänen
Hannu siis olisi Larissan tuleva puoliso. Hänen tavoite on siis saada onnellinen suurperhe, josta hän sai piirteen kotihiiri. Muut piirteet Hannulla ovat: Musiikin ystävä, Nörtti, Kunnianhimoinen

Hannu ja Larissa ovat siis nyt virallisesti alkaneet seurustelemaan viimein. Minun oli alunperin tarkoitus etsiä Larissalle joku muu mies, mutta naisen aika alkoi loppua, sillä perintösääntöjeni mukaan ensimmäinen poika siis perisi suvun. Joten aloin sitten löysäämään liekaani näiden kahden suhteen. Olihan ne omalla tavallaan aika suloinen pari.

Jännä nähdä millaisia lapsia näillä geeneillä tulisi ja kuinka paljon sitten tulevissa sukupolvissa näkyy jälkeä heistä
Kun parisuhde on kunnossa töissäkin menee hyvin.
Hetken ajan keskityin ihan oikeasti tekemään vain juttuja, että saisin Larissalle ylennyksen. Sillä raha tilanne oli tiukka ja nyt kun rahaa tulee hiukan enemmän niin voidaan harkita sitä ihan oikeaa perhettä. Hannuhan siis viettää toistaiseksi päivänsä kotona yrittäen vähän tienata rahaa sieltä ja täältä.

Viimein sitten Hannu päätti kosia naistansa
"No onhan tää IHAN kiva", Larissa tuumi
Mutta mitä muuta Larissa tarvitsee kuin miehen, joka on valmis tekemään tämän takia mitä tahansa :)
Larissa ja Hannu siis ovat olleet varsin kiltisti. Halailuja ja suukkoja, mutta... Kun tunteet kuumenevat öisellä lammella...

Ensin avioliitto sitten vasta lapsia nuppuseni. Muistatko miten sinäkin sait alkusi kultaseni?
Jännitys hetki pöntöllä. Toisaalta toivoin ettei paria onnannut mutta toisaalta, olisi kiva jos perijän saisi nopeasti pois alta.
Ota nyt selvää onko tämä positiivinen vai negatiivinen :D
Mutta siis kuten aina... Lapsien saaminen on EDELLEEN liian HELPPOA simissä. Eli ekasta kerrasta sitä saatiin sitten pulla uuniin. 

Pieni söpö vauva massu. Nyt sitten jännitellään onko esikoinen sitä mitä tarvitsen
Eli perimislakeja noudattamalla ihanteellisin olisi siis esikoispoika. Mutta jos esikoinen on tyttö niin sitten tarvitsee yrittää poikaa. Eli toisen sukupolven ENSIMMÄINEN poika (joka on verisukua) perii. Jos poikaa ei kumminkaan tulisi niin sitten ensimmäinen esikoistyttö perisi.

Tulevalle isälle uutiset on paras kertoa heti aamiaisella. Hannu näyttää kovin iloiselta.
Myös parhaana ystävänä Alice sai tietää ensimmäisten joukossa. Hän voisi antaa hyviä vinkkejä lasten kasvatuksessa Larissalle.
Larissa siis käy raskaana ollessaan ihan normaalisti töissä. Mutta halusi samalla yrittää saada naisen komedia taitoa kohotettua, joten suuntasimme tutuun paikkaan, eli Olohuoneeseen joka sijaitsee Oasis Springsissä.

Masu se vaan kasvaa. Minusta on ihanaa, että ilmeisesti myös rinnat muuttuvat täyteläisemmiksi kuten oikeankin raskauden aikana. Ettei vain pelkkä massu muutu.
Larissan komedia esityksellä oli vallan kalmakas katsoja.
Äkkilliset oudot kuolemat selittivät sitten Kuoleman paikalla olon
Ja musta ei todellakaan ollut mukavaa kun kesken Larissan esityksen paikalla olevat vanhukset päättivät tehdä joukko poistumisen elävien kirjoista. Oikeasti siellä kuoli perä jälkeen VIISI vanhusta :D

Simien raskaus aika menee aina jotenkin tosi toisi nopeasti. Ja huomasin viime hetkillä myös sen, että Hannu ja Larissa olivat edelleen kihloissa. Halusin ne naimisiin ennen lapsen syntymää.

Tosin Larissa ei halunnut näin valtavana julkisia häitä. Vaikka Hannu vakuutteli, että Larissa oli ihan normaalin kokoinen raskaana olevaksi simiksi.
Mutta naisen tahto on laki. Ja niinpä naimisiin mentiin ihan keskenään. Hannu on nyt virallisesti Laamaniemi
Ja jo samana iltana Larissalle alkoikin sitten tapahtua. Simi voi edelleen mennä synnyttämään joko sairaalaan tai synnyttää kotona. Vaikka simi menee sairaalaan se vaan ns katoaa kartalta ja tulee jossain vaiheessa kotiin jossa on jo kehdo/kehdot.

Larissa päätti synnyttää esikoisensa ihan kotona.
Ja myönnetään, Larissa päätti sitten aloittaa suvun ihan rytinällä... Samalla esikois KOLMOSET.


Positiivistä on kumminkin se, että ihan oikeasti ensi syntyi perheen poika ja sitten tälle kaksi siskoa. Joten en tarvitse yhtä ainutta lasta enää perijä on syntynyt.
Noiden vauvojen kanssa ei voi oikeen tehdä mitään kun ne on niin sidoksissa noihin kehtoihin. Sen takia en hirveästi ottanut (enkä ota) vauva ajasta kuvia. Ja vauvat kasvaa onneksi nopeesti 3 päivässä tai jos haluaa ne voi kasvattaa vaikka heti :D Itse kyllä annoin niiden ihan odottaa sen 3 päivää.

Mutta kuten Larissasta näkyy kolmosten hoitaminen on edelleen vähän rankkaa. Unet otetaan samalla kun ollaan kylvyssä.

Mutta lopetan tällä kertaa siihen, että näette kolmoset lapsina ja kuulette ensimmäiset piirteet.

Perheen esikoinen (ja perijä) Aadolf, ensimmäisenä piirteenään: Nörtti
Keskimmäinen Anna, ensimmäisenä piirteenään: Ulospäinsuuntautunut
Ja kuopus Amalia, ensimmäisenä piirteenään: Ulkoilmasims
Mutta sellaista tällä kertaa. Kieltämättä lapsista tuli ihan mukavan näköisiä. Harmi vaan, että pisamat eivät ilmeisesti periydy ihan automaatisesti, joten itsekin heittelin nopalla ja käytin koodia sitten lisätäkseni ne lapsille, jotka ne saivat. 

Seuraavalla kerralla toivon mukaan jotain mukavaa taas. Siihen asti  terveisin, Cherrysama ja Laamaniemen poppoo!


10 kommenttia:

 1. Anna on aika söpö :3 Ja kiva luonteenpiirre xD toivottavasti ei ny kaikkia iske

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kommenteista. Olin kieltämättä itsekin hiukan kauhuissani kun tajusin, että kolmoset tuli. Onneksi niissä oli se tarvitsemani poika :D Ja molemmat tytöt oli söpöjä pienenä mutta valitettavasti teineinä heistä tuli hyvinkin erinäköiset. Harmi vaan että myöhemmin kun muutin tytöt pois tontilta, mun peli kadotti ne jossain vaiheessa. Onneksi sentään Amalia löytyy galleriasta ladattavana.

  VastaaPoista
 3. Hei! kun sun simit meni naimisiin niin ottiko toinen osapuoli saman sukunimen? Kun omat simini ovat pitäneet kumpikin oman sukunimensä enkä saa sitä mistään muutettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Eli Ilmeisesti tämä on bugi (elleivät sitten ole tarkotuksella tehneen näin tyhmää juttua mutta) Simin mennessä naimisiin, sukunimi ei vaihdu. Sen johtuu vaihtamaan manuaalisesti eikä se käsittääkseni onnistu ilman koodia. Tässäpä pikaohje vaihtoon ennen päivitystä( jos sellainen ikinä edes tulee).

   1. Ctrl+Shift+C
   2. Kirjoita laatikkoon "testingcheats true" ja paina enter. (""- pois)
   3. Kirjoita "cas.fulleditmode" ja paina enter (""-pois)
   4. Shift+Click sinun simiäsi ja valiste muokkaa siminluontitilassa (tai joku sinne päin)
   5. Nyt voit vaihtaa simin sukunimen

   Poista
 4. Kysyisin näin, että jatkuuko vielä se sun LC Dwyn, joka on tehty kolmosella?

  Kiva idea tehdä nelosella tällainen. Jääb seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi. LC Dwyn jatkuu kyllä. Se kolmosella tehty siis :) Olen vain kauhean kauhean kiireinen tällä hetkellä elämässäni etten ole pahemmin kerennyt pelailemaan taikka kirjoittelemaan mitään. Toivon mukaan ensi vuoden puolella olisi aikaa enemmän kirjoitella tai edes oppisi taas rytmittämään elämänsä niin, että aikaa jäisi myös näille rakkaille harrastuksille :)

   Poista
 5. Kerrassaan mahtavaa luettavaa! Lisää vain. :)

  VastaaPoista
 6. Lukaisin kaikki kolme osaa kerralla ja on kyllä kiva, että nyt on nelosellakin innostuttu tekemään legacyja. Kirjoitat hauskasti ja mukaansatempaavasti. Ei haittaa yhtään, että vieraannutat lukijan tarinasta välillä omilla huomautuksillasi. Ne ikäänkuin sopivat hyvin legacyyn ja teen sitä itsekin tarinoissa. Hauska sattuma, että yhden kolmosen nimi on Amalia, sillä aloitin just itse legacyn Amalia nimisellä simillä haha :D. Larissasta sen verran, että hänellä on tosi kauniit ja mielenkiintoiset kasvonpiirteet. Ihmettelin hieman miksi perijän täytyy aina olla esikoinen, sillä ainakin minusta olisi mahtava nähdä Larissan upeiden kasvonpiirteiden periytyvän ja siis ainakin osittain perijän perustuvan myös ulkonäköön. Se on ehkä hieman pinnallista, mutta onkin vain minun mielipiteeni. En muuten itse edes tajunnut, että tuollaisia sääntöjä voi valita kun aloin pelaamaan ns. perinteisillä legacyn säännöillä joten olipa hyvä kun sain nyt täältä lukea noista :). Toivottavasti legacysi jatkuu pian, tykkäsin kovasti :)!

  - Jadeleine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon kommentistasi. Yritin tehdä Larissasta hyvin erilaisen simin mitä yleensä teen. Ja olen itsekin sitä mieltä, että neidin kasvot ovat mielenkiintoisen näköiset. Itse siis valitsin noista "perijäsäännöistä" Sukupuoli: Tiukka tasa-arvo ja Perijä: Esikoinen. Vaihto ehtoja olisi ollut muutakin mutta tuo tuntui itselleen ns mielenkiintoisimmalta. Tosin koska sukupuolisääntönä on tiukka tasa-arvo voi pahimmassa tapauksessa käydä niin että joskus esikoinen on väärää sukupuolta ja sitten jos seuraava lapsi on oikeaa sukupuolta hän perii ;D Ja yritän jatkaa tätä mahdollisimman pian. Voin sen verran kertoa että pelattuna on JO 5 sukupolveen asti :)

   Poista