sunnuntai 5. lokakuuta 2014

TS4 LC Laamaniemi Osa: 2

Hellou! Pieni hetki on jo Sims 4 julkaisustakin kulunut ja kyseisen pelin Legacy Challenge säännötkin alkavat olla sellaiset, etteivät ne koko ajan muutu. Kuun alustahan saimme ilmaisessa (Kiitos tästä EA) päivityksessä myös kummitukset takaisin. Itseähän olen LC:n aloittanut jo Laamaniemen suvulla ja nyt olisi tarkoitus tarjoilla teille seuraavaa osaa miten suvulla on mennyt.
Viimeksi todellakin jäimme siihen kun Larissa Hannuun ja Joniin, joista toisesta hän ehdottomasti haluaisi puolison. Jonihan oli töykeä eikä oikei osannut suhtautua Larissan flirttailuun kun taas Hannu oli mukava, ystävällinen, hauska mutta ulkonäössä jokin tökki Larissaa.

Larissa yritti keräillä rahaa työn ohessa etsimällä kaikenlaisia keräiltäviä juttuja ja myymällä niitä. Tosin useimmat löydöistä päätyivät kumminkin jemmaan
Larissasta oli myös luksusta kun hän sai viimeinkin oman suihkun. Elämä helpottui kummasti. Saa nähdä vaikuttaako se myös työrintamalla
Kaiken tämän ohessa Larissa yritti todellakin katsastella näitä kahta suhlasehdokastaan. Olihan se hiukan ikävää, että Hannu ja Joni olivat myös ystäviä keskenään ja Larissa yritti sitten miettiä kumman miehistä haluaisi. Molemmissa oli omat hyvä puolensa ja omat huonot.

Joni kun sai yleensä aina Larissan näyttämään nyrpeää naamaa...
Kun taas Hannun kanssa nainen oli kuin Sunset Valley aurinko
Larissa sai myös pian ylennyksen työssään. Rahaa kun ei tällä hetkellä ollut liikaa.
Koska Larissa haluaa olla koko maailman ystävä. Päätin, että hän saisi tutustua naapureihensa.
Alice ja tämän perhe olikin oikein mukava valinta, mitä nyt Alicen aviomies Eric välillä vähän flirttailikin yksin ollessaan Larissalle.
Spencer-Kim perheestä alkoi ajan mittaan löytyä outoja piirteitä. Sillä Eric ja Alice tykkäsivät käydä moikkaamassa naapuriaan usein yövaatteisiillaan.
Eräänä päivänä Hannu päätti esitellä Larissan ystävilleen. Larissa tajusi viimeistään nyt, että Hannu oli ihka oikea nörtti ja hänen kaverinsa olisivat samanlaisia. Silti se ei vähentänyt Larissan tykkäämistä miehestä.
Välillä Larissan oli hyvinkin vaikea suhtautua tähän perheeseen vakavasti. Silti hänellä ja Alicella sekä Alicen isällä Dennisillä oli heti svempi yhteys ja ei mennyt kauan kun he olivat ystäviä
Eräänä iltana kun Hannu oli kyläilemässä, niin nainen päätti vitsailla, että eikö olisi hienoa kun Hannulla olisi kuuma kämppis kuten Larissa.
Hannu (joka oli jo hyvinkin rakastunut Larissaan) myönsi, että heistä tulisi varmasti mahtavat kämppikset.
Niinpä nainen istui miehen viereen ja kiusoitteli tätä hiukan. Mutta lupasi, että Hannu saisi tuoda tavaransa heti kun taloa olisi laajennettu.
Hannun muuton (ja rahojen) ansiosta Villa Laamaniemi näytti nyt jo edes talolta.
Larissan ja Hannun yhteielo sujui heti alusta asti mallikkaasti. Vaikka Hannu oli Larissaa vanhempi, hän tykkäsikin nuoren ja höpsön Larissan seurasta.
Hannun sisään muuton jälkeen Larissa päättikin hetkeksi keskittyä ihan vaan ystävyyssuhteiden ja töiden tekoon. Päätin myös katsella vähän, että olisiko Hannu Larissan arvoinen.

Tämä kaksikko viihtyi vallan mainiosti yhdessä vaikka välillä en edes pahemmin keksinyt heille tekemistä
Kämpikset myös pitivät välillä kunnon perjantai bileitä. Larissa kyllä vieläkin ihmettelee Alicen pukua vaikka naiset ovat parhaat ystävät. Alice ja Hannukin ovat ystävystyneet.
Eräänä iltana viikkojen jälkeen kun Larissa oli töissä Hannu piti poikien iltaa. Niin hänen ystävänsä kiusoittelivat miestä siitä, että pian Hannun pitäisi oikeasti jo iskeä kiinni Larissaan, ennenkuin joku vie naisen häneltä.
Päivää myöhemmin Larissa palasi kotiin ylennyksen kanssa. 

Larissa saikin Hannulta yllättävän onnittelun ylennyksestä. 
Tuolloin Larissa tajusi, että miksi lähteä mertä edemmäs kalaan kun kotona on jo lähes täydellinen poikaystävä omine heikkoine puolineen. Larissa ja Hannu päätivätkin siis viimein ruveta seurustelemaan ihan virallisesti. Tästähän on sitten lyhyt matka naimisiin ja suvun toiseen polveen. Jatkoa siis seuraa :)

Terveisin, Cherrysama ja Laamaniemen poppoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti