keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Pika-Katsaus: TS4 Kammokamaa - kamapakettiEilen se siis julkaistiin. The sims 4 pelin uusin kamapaketti nimeltään kammokamaa. Kuten arvelinkin kamapaketti siis maksaa sen 9.90 euroa. Ja se sisältää lähinnä teeman mukaisia asuja ja muutamia huonekaluja. Lisäksi se tuo vähän uutta pelaamiseen.Kuten ylemmästä kuvasta näkyy tavarat liittyvät lähinnä kummitteluun. Tuon ensimmäisen nojatuolin ja sohvain sai myös ilman silmiä ja suuta, mutta värit olivat aika "halloween" painotteisia.

Uusilla jutuilla mitä peliin tuli, tarkoitin lähinnä siis sitä, että voit järjestää nyt myös kummitusjuhlia.


Normaaliin tapaan tehtäviä tulee ja ne ovat tavalla tai toisella helpoja toteuttaa. Tosin myönnetään en saanut itse juhlia edes kokeilu kerralla pronssille mutta mulla oli tärkeämpää tutkia juttuja :D


Juhlieni järjestäjänä toimi Johanna Goottila ja Jossu vaihtoi itse puvun yllensä automaattisesti. Hän valitsi puvukseen sisäkön asun :DKuten kuvaan kuuluu, voit keskustella tai kehua naamiaisasusta. Lisäksi voit pyytää kaiverrettua kurpitsaa tai juhlaherkkuja.

Ja juhlapuvut näyttävät olevan satunnaisesti uusia ja vanhoja sekaisin kuten seuraavista esimerkeistä näkyy.

Pizzalähetti Cassandra Goottila
Sotilas Toni Lorula
Postipoika Aleksanteri Goottila
Astronomi Janus Goottila
Lisäksi mukana tuli muutamia uusia kammottavia reseptejä, jotka taisivat auetakkin suhteellisen helposti :)


Kurpitsan kaiverrusta kokeilin eilen ihan nopeasti ja oli positiivisesti yllättynyt.

Ensin valittiin millaisen kurpitsan haluat kaivertaa, mukana on tuttuja juttuja kolmosesta 
Sen jälkeen voit valita vielä mieleisen värisi neljästä vaihtoehdosta


Jossu veistelemässä valkoista kissakurpitsaa
Totta kai juhlien jälkeen vilkaisin nopeasti vielä CAS-tilan tarjontaa. Harmi vain ettei taloudessa ollut lapsia, joten niistä uusista asuista ei ole tällä kertaa tietoa.

Uusia hiuksia ei tullut, mutta muutamat uudet hatut, miehille ja naisille samat.


Parit uudet kasvomaalit ja naisille pari uutta kaulakorua. Tietysti teemaan sopivia...Kuten arvata saattaa miesten puoli oli jälleen suppeampi vaatteiden osalta, joka hiukan harmitti.


Naisille tuli myös muutamat kivat sukkahousut joita varmasti minä itse käytän muutenkin.


Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän pika-katsaukseni. Itse tykkäsin ihan tavaroista joita tuli, koska olen Halloween ja kauhuihminen. Mutta ehkä näitä settejä voisi hiukan halventaa.


1 kommentti:

  1. Olipa kyllä tosi hienosti ja hyvin toteutettu esittely :)! Päädyin itsekin sitten hankkimaan tämän kun tykkään kaikesta tämmöisestä vähän erikoisesta....

    - Jadeleine

    VastaaPoista