sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Tulossa: Vietä parhaat kummitusjuhlat The Sims 4 kammokamaa -kamapaketillaPitääkö Janus Goottila parhaat  kummitusjuhlat ja pukeutuuko Tiina Terhakainen taas keijukaiseksi?
Päästä simisi pitämään hauskaa Halloween hengessä uuden tulevan Kammokamaa - kamapaketin avulla.


Jotku jotka seuraavat aktiivisesti Sims saran uutisia ovatkin jo voineet huomata, että tiistaina 29.9 on tulossa uusi Kammokamaa - kamapaketti. 
Kyseisessä paketissa on siis luvalla kamapakettien tapaan uusia asuja ja tavaroita joilla voit sisustaa simisi kodin vuoden parhaimpia kummitusjuhlia varten. Ja uusimmat asut saavat naapurisi tänäkin vuonna vetämään päähänsä häpeästä kurpitsan.
Jokaisessa kamapaketissa tulee yleensä ainakin yksi uusi peliesine. Tässä paketissa niitä tulee kaksi, veikeä kauhujen karkkikulho sekä kurpitsankaiverruspöydän, jolla simit voivat veistää juhlien kammottivammat kurpitsataideteokset.


Kammokamaa paketin mukana tulee siis uusi juhlatyyppi kammojuhlia varten. Tavaroiden ja vaatteiden lisäksi tunnelman juhlissasi nostavat kattoon uudet karmaisevat reseptit joita ovat juustoiset silmämunat, zombikakku ja kummituskeksit. Ja oikean Halloween tavan mukaan Simit voivat myös pyytää muilta juhlaherkkuja - mutta muista varoa joiltakin saattaa karkin sijaan saada kepposen...Suunnittele siis naapurustosi kammottavimmat kummitusjuhlat tai muuta yksinäinen vanha piikka Cassandra Goottila loppu elämäkseen kammottavaan kartanoon. Kammokamaa julkaistaan siis 29.9 noin mitä ilmeisemmin klo 20.00. Hintaa kyseisellä kamapaketilla tulee jälleen olemaan todennaäköisesti se 9.90 euroa, koska loppujen lopuksi kyseessä on kamapaketti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti