lauantai 5. elokuuta 2017

Viimein jotain eloa

Heipä hei!

En tiedä lukeeko kukaan enää tätä blogia sillä hiljaiselo on liukunut AIVAN liian pitkäksi mutta kokeillaan nyt silti. Kertoilen vähän nyt kuulumisia lähinnä vain tekstillisesti ja syy siihen selviää tekstistä joten pidemmittä puheitta.
Eli pitkään (yli vuoden) hiljaiselooni on todellinen sattumien summa. Se alkoi vuoden 2016 alussa kun sain viimein vakituisentyö paikan ja näin ollen hommani lisääntyivät joten kone aikaa jäi vähemmän. Ja kun viimein pääsin pelaamaan sain huomata, että pelikoneeni oli rikki. No koska siinä vaiheessa minulla ei ollut varmaa hommata pelailukoneta ja blogeilu jäivät sitten pois.

Tässä välissä jouduin myös sanomaan hyvästi pitkä aikaiselle elämän toverilleni. Maatiaiskissa Kössille, joka ulkokissana eli kunnioitettavaan 21 ikävuoteen asti. Kissan menettäminen oli minulle raskasta sillä se oli elämässäni tuon 21 vuotta ja se on paljon tälläisen 30 vuotiaan muijan mätkyn elämästä.

Mutta nyt viimein tilasin uuden koneen. Sen pitäisi vähintään muutaman viikon sisällä. Joten olen tekemässä sitten pikku hiljaa paluutani.

Töiden takia en ole täysin varma, kuinka usein kerkeä pelaamaan ja päivittelemään blogia mutta ajattelin yrittää tehdä sen kerran kuussa vähintään. Mutta katsotaan.

Sitten ikävempiin asioihin, kuten moni varmaan huomaa Photobucket on päättänyt olla julkaisematta kuvia kolmansille osa puolille joten molemmat blogini ovat TÄYSIN tuhoutuneet. Tulevien päivien, kuukausien (kenties jopa vuosien) aikana siirrän molempien blogien kuvat (sikäli mikäli jos kaikki ovat tallessa) bloggeriin itseensä. Joten pikku hiljaa molemmat blogit palautuvat täysin (ainakin toivottavasti)

Mietin myös sitä, että olisin siirtänyt suoraan blogini "nettisivuksi" mutta huomasin olevani aivan liian kiintynyt bloggeriin, joten katsotaan tuleeko niiden rinnalle nettisivut vai ei :)

Mutta kiitos jos jaksoit lukea tämän päivityksen ja toivotaan, että näemme vielä.

3 kommenttia:

  1. Jaa... Niin siinä tuppaa aina välillä käymään

    VastaaPoista
  2. Mukavaa kun teet paluun, kiva sitten lukea postauksia. Aiempiakin on ollut ilo lukea :)

    VastaaPoista