sunnuntai 6. lokakuuta 2013

HRG + ESP Osa 6: Kuntoitoilua ja kersoja

Hei jälleen! Taas kerran onkin pidempi aika kun olen kerennyt koko blogia päivittämään, joten koska minulla oli jemmassa HRG + ESP haasteen kuvia, päätin postailla niitä teille nähtäville. Kuvia taisi olla tällä kerralla vaan vaivaiset 14 kappaletta ja tuttuun tapaan sitten haasteen yhteenvetoa löytyy lopusta päin. Ja muista toki, että suomennetut säännöt ja keskustelua löytyy Radolan forumilta. Ja myöskin nykyään minunkin blogistani.  Ja sitten mentiin taas :)

Viimeksi todellakin jäimme jänniin tunnelmiin, kun Aino alkoi synnyttämään parin esikoista.

Eikös Frankensteinien piha näyttäkin ihanan valmiilta pelottelupäivään, joka on piakoin. Ai haluatte nähdä esikoisen, no hyvä on.
Tadaa! Eerik ja Aino saivat esikoistyttären. Koska nimen piti alkaa E-kirjaimella tytöstä tuli Eini, joka on paha ulkoilun inhooja.
Ainokin on saanut aikaiseksi kirjoittaa jo peräti 5 kirjaa kymmenestä.
Victor on muuten superpappa, sillä hän viettää mielellään eläkepäiviään mm. opettaen Aamosta ajamaan autoa.
Frankesteinit tykkää myös pitää vaikka mitä kissan ristiäisiä tässä taisi olla menossa pelottelu päivän nyyttärit.
Sisko ja sen veli. Aino oli Victorin ja Cisellen ensimmäinen esikoinen ja Aamos kuopus. Kuvitelkaa mikä ikä kuilu tuossakin välissä on :D
Lähestyvä vanhuus ja tuore isyys ovat saaneet Eerikin kuntoilemaan. Hän haluaa nähdä lapsenlapsensa joten painon olisi hyvä pudota edes hieman.
Aamos yrittää muuten epätoivoisesti löytää ystäviä, mutta jotenkin kaikki teinit on hänestä liian outoja... Katsoisi peiliin. Kenellä on keesi ja puvustus kuin kiltillä naapurin pojalla?
Ja kun talvi alkoi Ainokin oli pieniin Lumihiutalepäivän ihmeisiin päin. Synnytys kerkeää tapahtua juuri ennen kyseistä päivää eli "Pappa" Frankeinstein saa mukavan yllätyksen.
Einin taaperoksi kasvaminen meni multa ihan ohi. Hämmästyin kun yhtä-äkkiä talossa olikin taas kerran taapero. Ei siinä Eini on ihan nätti pikkuinen pakkaus. 
Aino päätti taas kerran synnyttää hyvällä hetkellä, nimittäin kesken Aamoksen synttäreiden. Pariskunnan kiiruhtaessa sairaalaan Aamos jäi kasvamaan nuoreksi aikuiseksi.
Nuori aikuinen Aamos. Jotenkin olen vaan ihan rakastunut tähän symppikseen kundiin. Vaikka eihän hän mikään Mister Maailma olekkaan
Aamoksen viisi luonteepiirrettä ovat: Sikeä uninen, Nero, Hevosten ystävä, Ulkoilma sim ja Vaikeasti tavoiteltava.

Ja sitten vielä loppuun kuvat Frankensteinien uusista asukkaista. Nimittäin Aino sai hurmaavat kaksostytöt Einen (Paha ja kuumuuden ystävä) ja Eilan (Ulkoilmasim ja kaikesta kiinnostunut).Sellaisia tapahtumia tällä kertaa. Olen taas innostunut pelailemaan tällä perheellä, Kiitos siitä kuuluu suurimmaksi osaksi varmaankin MCRmadness ihanalle sims blogille The Another Sims ja sieltä erityises Roget postauksille. Kiitos paljon Madi :)

Yhteenveto:
Yliviivatut ovat tehdyt ja noissa määrä tehtävissä on perässä aina lukumäärät

Toisen sukupolven tehtävistä:

Vaihtoehto kaksi
Tarvittava lisäosa: Peruspeli

Journalismi

- Liity journalistin uralle
- Saavuta taso 10 journalistina (3/10)
- Kirjoittaminen tasolle 10 (7/10)
- Kirjota 10 kirjaa/artikkelia (5/10)
- Naimisiin työkaverin tai pomon kanssa
- Avioliitto, Pelehdintä ja lapsia (ei välttämättä tässä järjestyksessä)
- Osakkaaksi bisnesalalla/yhteisö tontille

Eli tälläistä tällä kertaa. Toivon mukaan esiviikolla jaksaisin taas "jatkaa" tätäkin haastetta ja postata teille pari osaa lisää. Muistakaa, että kaikki risut ja ruusut ovat erittäin tervetulleita. 

-Syksyisiä halauksia- Cherrysama

2 kommenttia:

 1. Yay, siustakii kuulee joskus! :)
  Ei oikein muista mitä viimeks on tapahtunu, enkä jaksa nyt alkaa selaamaankaan joten toivottavasti pysyn kärryillä :D Pitää kyl selata edelliset osat joskus, nyt en ees muista missä sukupolvessa mennään! Vaikka se näköjään lukee tuolla lopussa :D

  Mut kivoja simejä, TS3:ssa on hankalaa tehä rumia simejä ja usein piirteet häviää ku taikaiskusta. Näissä kaikissa piirteet on pysyny eikä valmiskasvosta ole häivääkään, mikä on tietty hyvä juttu, "vaikeuttaa" vähän HRG:tä :D

  Ja oh, hurjaa! Mainontaa! Ei vaan, oon aika yllättyny! Mukava homma jos meikäläisen blogi inspiroi, tuntuu jotenkii hassulta, vaikka kyllähän minuukii muitten blogit inspiroi :D Mut kiitos kivoista sanoista ja eipä mitään, tässä varmaan vois käyttää sanontaa "ilo on minun puolellani", vaikken oo koskaan kunnolla sisäistäny, mitä se edes tarkottaa :DDD

  Mielelläni lukisin siultakii taas pitkästä aikaa lisää postauksia, mut eipä sille mitään voi jos peli ei inspaa. Tiedän tunteen! Mut toivotaan et innostus palailis :)

  -Madi aka Aada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aada kommentista.
   Ja kyllä minustakin kuulee joskus, innostaisi kyllä olla enemmänkin aktiivinen mutta kun on noi työt ja joutuu arkisin heräämään jo klo 5.00 niin iltapäivästä on aika naattina ja v-loput vietän uuden "sulhasen" kassa aika tiiviisti. Uusi sulhaseni on siis PS3, jonka sain viimein hankittua :D

   Ja totta olen itsekin yllättynyt siitä miten hyvin noi ei-niin-valmis-kasvo piirteet ovat säilyneet, eipähän ihan heti tule niin täydellisiä perijöitä :D

   Poista