sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Saanko esitellä: Paula Sims

Jotkut jotka ovat seuranneet Tumblriani... Tietävät, että minulla on myös peliin tehtynä ns. Selfsim.Tadaa! Tältä hän näyttää ja hänen nimensä on siis Paula sims :) Nyt pääsette tutustumaan hiukan siihen mitä Paulalle tapahtui kun hän kokeili mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;)Ensi alkuun kerron teille ihan hiukan Paulan perustietoja:Nimi: Paula Sims
Ikä / Horroskooppi: Nuori aikuinen / Jousimies
Suhdestatus: Sinkku
Naapurusto: Aurora Skies, Puistotie 86
Luonne: Huumorintajuinen, Toivoton romantikko, Ruokavirtuoosi, Kissaihminen ja Ystävällinen
Lempiruoka: Wokki
Lempi muusiikki: Synkkä aalto
Lempi väri: Musta
Elämänhaave: Kissapaimen

Tässä Paula siis asuu. Pieni mukava tönö :)
No niin elikkäs kokeilin Paulalla noita Tulevaisuuteen lisärin toimintoja samalla kun halusin vähän pelailla muutenkin perheellä. Tämä on enemmänkin ehkä semmoinen kuvapostaus eikä tässä hirveästi noita tulevaisuuteen lisärin juttuja ole mutta näytän vähän miten sitä voi käyttää pelissä :)

Vielä yksi kuva Paulasta. Se on ihan nätti simi. Alempana vertaukseksi kaikille ns oma kuva, että löytyykö samaa näköä :P
Jep tuossa on siis ihka elävä Cherrysama a.k.a Paula
Sitten saavuttiinkin tulevaisuuteen. Oih kun on kaunista
Paula vietti ekan päivän ja illan tutustumalla muihin simeihin joita oli ns leiri paikassa. Tässä hän ihailee aurinkon nousua paikan ns keittiössä.
Paula lähti sitten tutkimaan tarkemmin Oasis Landingia hyväksi tuleen ystäväbottinsa Zironin kanssa. Tässä he ovat kahvilla. Tosin Ziron tekee aivan jotain muuta kuin juo öljyänsä.
Paula ja Ziron olivat kahvilan alakerrassa juttelemassa kun yhtä-äkkiä Ziron halusi alkaa kuhertelemaan Paulan kanssa. Ja koska Paulan toiveissa oli koe ensirakkaus annoin palaa. On ne niin söpöjä.
Vaihdettiin siinä jopa yksi pieni suudelmakin. Paula tuskin oli ihan tätä odottanut tulevaisuuden matkaltaan. Nimittäin rautaista rakkautta.
Paula vietti kokonaisuudessaan pari päivää tulevaisuudessa, mutta tuulenhalkojan käyttö ei tahtonuut luonnistua.
Öistä Oasis Landingiä
Zironin kanssa treffeillä. On se aika hurmuri kone tuo botti. 
Ennenkuin Paula palaisi hetkeksi nykyaikaan, etsimään ihan oikeaa rakkautta päätti hän käväistä jälkeläistensä luona, jotta hän vähän tietäisi siitä, millaisia sukulaisia hänellä joskus olisi.

Näköjään ainakin hyvin sikiävää sukua nämä Simssit :D
Ainakaan perheen teini, Katariina, ei ollut kovin otettu esiesiesiesiesiäitinsä ilmestymisestä.
Lisää jälkeläisiä, Immu ja Roi ja heidän holopetit.
Koska jälkeläisten talo oli lähellä hautausmaata päätin sopia tapaamisen sinne Zironin kanssa koska halusin hyvästellä botti ihastukseni vielä ennen kotiin lähtöä.

Myös bottit voivat näkymä "kuolla" :D
Futuristisia hautakiviä. Nää on oikeestaan aika hienoja jopa.

Köh köh kukaan ei nää sydämiä... Bottien kanssa ei voi pelehtiä, mutta niiden kanssa voi muhinoida noissa paikoissa joissa normaalisti pelehdittäisiin. Pitihän Zironille antaa kunnon läksiäislahja.
Paula kerkesi kiintyä jo aika paljon tuohon bottiin. Oli jotenkin haikeata päättää, ettei se nyt kuuluisi nykyiseen elämään kun siellä odotteli oikeakin mies. Hyvästi Ziron.
Kotia kohti käy tiemme...
Onneksi mukaan tarttui valokuva Zironistakin. Toi muistele menneitä on ihana toiminto. 
Ikävä kyllä tää valokuva hävisi myöhemmin saman pelin aikana, paikalle tuli vaan noi ns kehykset. Mua harmitti ihan saakutisti kun tykkään sisustaa simien koteja noilla kuvilla aina välillä.Paula vietti aikaansa aika normaalisti. Kävi töissä ja laiskottelupäivänä hän suuntasi kesäjuhlaan, jossa hän tapasi Johanin. Kyseinen mies oli siis tarkoitus olla Paulan tuleva aviomies. Onhan poliiseilla käsiraudat ja pamput ja hienot autot. Ihan vaan siks, olisi kiva saada tuollainen turva, sillä ...

Simi parkani joutui ryöstön kohteeksi. Ja oliko sitä hälytintä... no eihän sitä ollut.
EI MUN TELKKARIA!
Aurora Skiesin poliisit ei ole kovin päteviä. Lähtis nyt takaa-ajaa  tota rosvoa eikä vaan tulisi sisälle toteaa että "sorry no can do", kun varkaan auton perävalot näkyy viel.
Onneksi kesäjuhlien hodarinsyönti kisa voitettiin ja saatiin edes ilmaiset hodarit.
Tässä on siis Johan, jonka PITI olla Paulan tuleva aviomies, mutta heppu olikin naimisissa ikälopun eukon kanssa. Ehkä odottelen kiltisti, että Elin (siis Johanin vaimon nimi) potkasee tyhjää ja isken kiinni surevaan leskeen
Silloin tein sen päätöksen, että palaisin tulevaisuuteen hakemaan Zironin itselleni. Ja muutenkin pitäisi käydä katsomassa mitä jälkeläisille kuuluu, sillä muutamat tekemiset olivat tuonneet yläkulmaan tämän ilmoituksen.

Tosin minä en huomannut niissä loppujen lopuksi mitään muutosta. Tosin en tunnekkaan niitä kovin hyvin.
Oih mun ihana Ziron! Käytiin vähän autiomaassa suuteloimassa. Samalla pyysin bottia muuttamaan mun luokse tulevaisuuteen ja sehän suostui.
Paula ja Ziron tykkää suuteloida. Vähän ilmassakin. Kyseessä siis Rakettireppu suudelma.
Sitten palatiinkin kotiin nykyhetkeen. Jos olisin tiennyt, että nykyhetki on berberistä niin en olisi kai koskaan palannut, tosin ilmeisesti simejä ei ole tarkoitettu leikkimään jumalaa (Se on meidän pelaajien tehtävä ;) )

Ziron sytytti takan, sillä pari meinasi viettää romanttisen illan ja Paula olisi kysynyt seurustelua. Vaikka kyseessä olikin eka ilta Zironin saapumisen jälkeen. Botti kumminkin tuikkasi itsensäkin tuleen.
Ei menny niinku Strömsössä !!! Sanokaa päivää (Tai oikeestaan iltaa) Zironin maallisille jäänteille.


Mutta lohdutukseksi Paula sai kaiken mitä Ziron omisti mm. tulevaisuuden auton, holopetin (tosin virallinen nimi taitaa olla hololemmikki) ja melkein 10 000 rahaa yhteenmuuton takia. Todella reilu nainen... tuo nyt ihastuksensa nykyaikaan ja polttaa sen. Nyt olisi Holmesille töitä.

Ai niin eikä tietenkään unohdeta bottihaamua, jonka tontilla nykyään kirmailee ;) 
Tarinan opetus, Paula taitaa tästä lähtien rakennalla botteja vain myytäväksi ja iskeä Johanin ja pyöräyttää muksun tai pari ja elää ihan "normaalia" elämää. Jossain vaiheessa varmaan tulen kertomaan lisää tämän naisen elämästä. Mutta kerrottakoon vaikka kysessä on selfsim niin nämä pätkät ovat ihan silkkaa fiktiota ;) 

Toivottavasti nautitte pätkästä. 

Robottimaista rakkautta jakaen, Cherrysama

3 kommenttia:

 1. Oo kiva, sinäkin olet ostanut Tulevaisuuteen -lisärin. Hauskalta vaikuttaa :D Jännä muuten tuo, että botitkin voi kuolla D: Kuvittelin, että ne vaan menee "rikki" tai jotain vastaavaa :D

  Kyllähän tuo Paula ihan sinulta näyttää. Onnistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh pakkohan se oli sitten lopulta hankkia :) Ja kyllä mäkin luulin, että botit menisi vaan ns rikki tai korkeintaa kuolisi ehkä sähköiskuun (josta seurauksena virtapiikki) mutta voi ne näköjään ainakin palaakin.

   Ja kiitos, joskus muutamankin tunnin tuon simin kimpussa olen viettänyt, joten ehkä sillä olisi aika jo pelatakin :D

   Poista