lauantai 19. lokakuuta 2013

HRG + ESP Osa 7: Paluu todellisuuteen

Heissan! Taas kerran olisi aika päivittää Frankensteinien perheen elämää.  Kuvia taisi olla tällä huimat 26 kappaletta ja tuttuun tapaan sitten haasteen yhteenvetoa löytyy lopusta päin. Ja muista toki, että suomennetut säännöt ja keskustelua löytyy Radolan forumilta. Ja myöskin nykyään minunkin blogistani. Ja pulahtakaamme matkaan.

Vaikka parilla onkin nyt kolme lasta he eivät unohda toisiansa. Aino ja Eerik ovat oikeasti musta tosi symppis pariskunta
Aamos hienossa valmistujaisasussaan valmiina kiirehtimään kaupungintalolle koko konkkaronkan kanssa. Tossa se on jopa omalla tavallaan aika komea :)
Frankensteinien pikkuinen perhe Victor a.k.a "Pappa" Frankeinstein, Sisarukset Aino ja Aamos, Ainon parempi puolisko Eerik ja pariskunnan lapsoset Eini, Eine ja Eila
Eerik ja Aino ne toisistaan tykkää huomenna viedään... Ai siinä olikin misteli... 
Lumihiutalepäivän lahjajuhla. Kuten aiemmin totesin tämä perhe tosiaan tykkää juhlia ties mitä.  
Lahjan jakoa. Kuten kuvasta näkyy Frankensteinit pitivät ihan perhejuhlan samalla. Paikalla on myös Ainon muut sisarukset.
Jotenkin aika tuntuu kuluvan aivan liian nopeasti. Toisaalta parempi niin sillä Ainoin peräkkäisien raskauksien takia hän ei ole oikein edennyt urallaan vaikka muuten näyttää ihan hyvältä. Pian perheen pienokaisien olikin aika taas kasvaa. 

Eila Frankenstein... Kuten näkyy tyttö on ihan siedettävä kasvoiltaan. 
Ja ihastuttava Eine Frankenstein. Kuten näkyy toi "rumuus" ei juurikaan koske kaksosia ainakaan viel. 
Mammalomat on pidetty ja Ainon on aika palata töihin. Kun lapset on tehty nainen voi nyt keskittyä uraansa täysillä. Onhan lasten hoidossa apuna muutamakin käsipari.
Ja todellakin Ainon täytyy kiirehtiä sen uran kanssa. Sillä hän saavutti jo aikuisuuden. Siitä on vain pieni harppaus harmaahapsijaiseksi. Samalla kasvoi myös perheen esikoistytär
Ei epäilystäkään kenen tytär tää on. Giselle mummin ihanat poskipäät näkyy vieläkin :D Eini Frankenstein. Luonteeltaan Ulkoilun inhoaja (ukkiinsa tullut), paha ja hajamielinen
Aikuinen nainen Aino. Kuten näkyy naisesta alkaa näkyä jo mukavuuden haluisuus. Nuttura on poissa ja väljät vaatteet ovat löytäneet tiensä Ainon kaappiin. Taitaapa naisella jo hiukan harmaatakin olla.
Ainon keskittyessä uraansa ja Eerikin muuten vaan aikaansa kuluttaen töissä, Pappa Frankenstein vietää laatu aikaa tyttöjen kanssa. 
Aamos asuu vielä toistaiseksi kotona, mutta saatuaan tarpeeksi roolistaan siskon orjana poika päätti ottaa hiukan etäisyyttä kotiin ja hakea yliopistoon pelaamaan aikaa itselleen.
Kuten kuvasta näkyy "mökkihöperölle" nuorelle aikuiselle tekee ehkä ihan hyvää lähteä "tuulettumaan" Aamoksen testin tulokset. Mutta kaikesta huolimatta lukemaan lähdettiin Teknologiaa...
Niinpä talvisena iltana Aamos nappasi laukkunsa ja päätti lähteä elämään hurjaakin hurjempaa opiskelija elämää.
Tähän tämmöisenä väli huomautuksena (koska ikävä kyllä osa kuvista opistolta on hävinnyt) Aamos oli oikeasti opistolla joku naismagneetti. Kaikki naiset oli iahn lääpällään siihen ja sen kaveri piiristä löyty oikeestaan vaan naisia, muutamaa "pelikaveria" lukuun ottamatta.

Kuten kuvasta näkyy Aamos valitsi asumistavakseen asuntola asumisen ihan vaan myös siksi, että jos hän tapaisi vaikka tulevan Rouva Frankensteinin kampuksella
Aamoksen oma huone. Pieni mutta viihtyisä ja pitäähän nörtillä pelikonsoli olla :P
Aamoksen ensimmäinen päivä kampuksella. Itseasiassa molemmat herrat päätyi lopulta Aamoksen ainoiksi miespuolisiksi kavereiksi.
Aamos päätti kokeilla tagien tekemistä mutta jäi saman tien kiinni. Toivon mukaan nuori herra ymmärsi ettei kapinallisuus kannata.
Aamoksen ihastuttavia luokkatovereita. Kaksi noistakin naisista oli ihan lääpällään Aamokseen ja yritti saada sitä treffeille tai bileisiin...
Aamos ei pahemmin viihtynyt sosiaalistumassa. Hän opiskeli aika ahkerasti ja kävi piipahtamassa muutamissa bileissä. Mutta se kostautui heti kun yliopiston päättökokeiden tulokset julkistettiin.

Kuten Aamoksen naama kertoo, hänellä jäi valmistumisesta uupumaan vain muutamia pisteitä. Kampukselle olisi palattava vielä jos aikoi saada tutkinnon.
Mutta ei ainakaan samaan asuntolaan. Ei siis ihme että Aamoksen pisteet ei olleet ihan täysissä.
Niinpä nuorukainen päätti sitten palata hetkeksi kotiin lepäämään. Kampuksella oli nimittäin vielä jotain muutakin kuin tutkinto minkä kanssa Aamos haluaisi ensi kerralla palata kotiin.
Kotiin paluu kunniaan....
Tai sitten ei... Aamos nimittäin huomasi jo päivässä, ettei mikään ollut muuttunut. Aino ja Eerik olivat sysänneet muksut papan oppiin ja yrittivät itse tienata pennejä. Pian Aamosta taitaisi kutsua taas kampus.
 Ja näin. Tässäpä tämä osa tällä kertaa. Tosiaan kuukausien saatossa tosta on hävinnyt muutamia kuvia välistä mutta ei se mitään. "Pääasiat" on kumminkin säilynyt. Nyt tosiaan olisi sitten tarkoitus yrittää Ainolla hoitaa pois noi "työhön" liittyvät tavoitteet kun muut alkaakin olla kondiksessa. Ja sitten viel loppu tiivistykset.

Yhteenveto:
Yliviivatut ovat tehdyt ja noissa määrä tehtävissä on perässä aina lukumäärät

Toisen sukupolven tehtävistä:

Vaihtoehto kaksi
Tarvittava lisäosa: Peruspeli

Journalismi

- Liity journalistin uralle
- Saavuta taso 10 journalistina (3/10)
- Kirjoittaminen tasolle 10 (8/10)
- Kirjota 10 kirjaa/artikkelia (5/10)
- Naimisiin työkaverin tai pomon kanssa
- Avioliitto, Pelehdintä ja lapsia (ei välttämättä tässä järjestyksessä)
- Osakkaaksi bisnesalalla/yhteisö tontille

 Muistakaa, että kaikki risut ja ruusut ovat erittäin tervetulleita.

-Talvisia halloween haleja kaikille- Cherrysama

2 kommenttia:

 1. Halloweeweja myös sinne! :) Siulla tuo yläbanneri on aivan älyttömän kaunis :)

  Mukavaa, että siullakin tulee välillä täällä blogissa juttuja pelistäsi/perheistä :) Kun seuraa muiden pelaamista, niin se on aina jotenkin inspiroivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Miksu kommentista. Myönnän, että toi yläbanneri on ihan hirveessä kiireessä otettu XD Ja kyllähän multa aina välillä postauksia tulee. Nykyään tahtoo vaan toi työ (miksi pitikään ikinä kasvaa vastuuntuntoiseksi aikuiseksi?) aika ison mun päivistä. Mutta Josko sitä nyt taas vähän muuttuisi elämän rytmi kun työajatkin hiukan tulee muuttumaan taas kun vaihdan sijaisuus kohdetta. Kyllä keittiötyö on niin kivaa XD

   Poista